cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bildirim Paneli Sorunu

(Topic created on: a month ago)
285 Views
Mustangg75
Active Level 1
Options
Galaxy S
S24+ sımı QHD+'da kullanırken bildirim paneli simgelerinin büyüklüğünde sıkıntı yokken daha düşük çözünürlüklere aldığımda (FHD+,HD+) bildirim paneli aşırı büyüyor ve bu telefonumda bazı işlevleri yerine getirememe neden oluyor.

image

image

image

One UI 6.1' in Ağustos güncellemesi ile bu soruna denk geldim. 
Başka bu sorunu yaşayan var mı ya da nasıl çözebilirim?
17 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Ortalama Samsung güncellemesi der geçerim. Bu yüzden büyük gğncellenerli yapıyorum sadece
0 Likes
Mustangg75
Active Level 1
Galaxy S
Evet, Samsung'un böyle saçmalıkları olabiliyor. Peki düzeltilebilir mi bu sorun?
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Ya yeni güncelleme ya sıfırlama hariç başka birşey yok hocam
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy S
yüksekte kullanabilirsin en basit yol, yada 2 secenek var gelistiri seceneklerinden dpi ayarlama veya metin büyütme yerinden kücültme islemi yapmak fayda etmeyebilir ama yinede deneyebilirsin
0 Likes
Mustangg75
Active Level 1
Galaxy S
Yüksekte kullanmak fazla pil tüketime neden olacak ama haklısınız. Peki yüksekte sürekli kullanmak ekran yanığına neden olur mu? İkinci yöntemi de deneyeceğim yararı olabilir.
0 Likes
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy S
pil tüketimi icin güc tasarrufunu acabilirsin hocam baya etkisi oluyor, ekran yanıgı hakkında bir bilgim yok, super amoledli ekranlarda cok yanık sorunu oluyor
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Ekran yanığına sebep olmaz.
Günü zoraki çıkartmıyorsan etkilenmezsin
Mustangg75
Active Level 1
Galaxy S
İkinci yöntemi denedim panel büyüklüğüne etki etmiyor, şu **bleep** ilk yöntem geçerli. Bu sorunu düzeltebileceğim bir uygulama bulabilir miyim peki?
0 Likes
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy S
bunu düzeltebilecek 3. taraf bir uygulama yok bildigim kadarıyla
0 Likes