cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SÜPER

(Topic created on: 11-29-2024 09:15 PM)
320 Views
ZeusunOğlu
Active Level 1
Options
Galaxy S

Aga ben iphonedan samsung s24 FE geçtim ve iyiki geçmişim harika bir karar oldu benim için.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ZeusunOğlu,

Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz. Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. İyi günler dileriz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

26 Comments
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy S
Bende iphoneden A34 e geçtim şarj konusunda süper iphoneyi günde 2-3 defa takıyordum bunu 2 günde 1
0 Likes
ZeusunOğlu
Active Level 1
Galaxy S
Kanka bide 90 , 100 bin lira vermenin anlamı yok fiyat performans mükemmel
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy S
Aynen ben zaten iPhone se. 2 modeli kullanıyordum 10 bin TL civarında fiyatları ama kamerası süperdi yani kamera olarak iPhone daha iyi diğer geriye kalan özelliklerde Samsung iyi
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy S
Yada ben A serisi kullanıyorum diye bilmiyorum belki s serileri daha iyi çekim yapıyordur
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Hangi iphone
0 Likes
ZeusunOğlu
Active Level 1
Galaxy S
13 kullanıyordum kanka
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Kamera olarak ne düşünüyosun o iphone'nin sıcak tonları mı samsungun soğuk tonları mı
0 Likes
ZeusunOğlu
Active Level 1
Galaxy S
Olaya tamamen fiyat performans olarak bakıyorum kanka ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor ve özellikleri dolu güncel bir yapı o yüzden samsung
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
13 den tek artısı 120hz olması onun harici bir avantajı yok
0 Likes