One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Oneui 7 _1 subatta guvenlik yamasiyla gelecek benim tahminim cikacak View Post
Samsung galaxy 24 fe pil sorunj yasıyorum telefonu alalı 1 hafta oldu kronik bir sorunumuz var sizce yoksa algımı?? İş yerindeyken guc tasarruf moda... View Post
Samsung pass mı daha iyi güvenli yoksa google mi View Post
Samsung Galaxy S22 Ultra için yayınlanan tüm güncelleştirmeleri görmek için: https://doc.samsungmobile.com/SM- S908E/TUR/doc.html View Post
Google asistana en basitinden wifi aç kapa diyorum onu bile yapamıyor 🥲 View Post
Şubatın 7'sinden itibaren şubat sonuna kadar S24, S23, S22, S21 gibi kademeli şekilde mi cihazlara gelecek, yoksa tüm S serisi cihazlara ortalam... View Post
Telefonu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Mesela bugünden örnek veriyim yaklaşık oalrak saat 19.00 dan beri telefona bakıyorum şuan saat 20.13 şarjım... View Post
Bilen varsa bana söylesin bakalım ne değişmiş donanım koyup pazarlama yapmışlar gibi gözüküyordu. View Post
Arkadaşlar birçok kişi farkında değil bende dün öğrendim siz de bilin belki kullanmak isteyen olur samsung kamu personel mail adresiyle siparis... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2335 | |
1761 | |
643 | |
542 | |
524 |
User | Count |
---|---|
24 | |
22 | |
17 | |