Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Goodlock gibi uygulamalar ile parmak izi animasyonu değiştirilebilir mi? View Post
Googleda PlayStoredan yüklediğim özellikle microsoft uygulamaları ingilizce yükleniyor gmailde bile artık servise gitmeyecem cihazım yurtiçi cihazı ne... View Post
galaxy store samsung tts yazın ve aşağı doğru kaldırın karşınıza turkish seçeneği gelecek onu indirin ve kurun klavyedeki sesli yazmada kullana... View Post
Merhaba. Elimde 15 günlük s24 var tr cihazı vatandan alınma. Daha önce a50 ve a31 kullanıyordum a31 den sonra iPhone geçecektim ama nedense hiç... View Post
Arkadaşlar nette gezerken böyle bişiye denk geldim webtekno paylaşmış bakabilirsiniz ne düşünüyorsunuz. View Post
Kilit ekranında bildirimleri göremiyorum acaba sebebi nedir View Post
Gerçekten... Herşeyim Samsung oldu ve özellikle android cihazımın bana sunduğu tüm özellikleri aktif olarak kullanıyorum. Kullanmayı da seviyorum ama... View Post
2007 den beri iphone kullanan ( Android de aralıklarla kullanan), 49 yaşında, Tech Geek, Mimar ve Fotoğraf Sanatcısı ndan notlar.Avantajları1. Ekran... View Post
Şarjım çok çabuk bitmeye başladı View Post
User | Likes Count |
---|---|
649 | |
623 | |
533 | |
529 | |
389 |