Omen_Motion
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar merhaba
Malum tüm kullanıcılar özellikle S24 kullanıcıları sabırsızlıkla One Ui 7 yi bekliyordu ancak güncelleme dosyasında bir sorun olduğu ileri sürülerek beklemeye alındı,
Şimdi sistem güncellemeyi Ota dan alacak ve telefona yüklenecek, yükleme aracısındaki kod dizim hatası nedeniyle kilit ekranından çıkamama gibi bir sorun tespit edilmiş ancak telefona bilgisayar aracılığı ile stock rom atıldığında ise hiç sorun oluşmadığı da biliniyor, bunun bu şekilde olması gerektiği ile açıklama olaydı tüm S24 serisi servislere hücum ederdi ve servisler resmen çökerdi, malum stock rom samfw nin sitesinde var, odinle temiz yükleme yapılınca sorunsuz çalışıyor, bu arada cihaz fabrika ayarlarına döner ve otomatik format yer, konunun özeti budur arkadaşlar, ayrıca one ui 7 ile S24 plus pil ömrü süper olmuş, sadece hani eskiden ses ikonuna basarak titreşim ve tamamen sessize alma tuşu artık orada değil ekran parlaklık ayarının hemen altında bunu çok aradım da 🤣
3 Comments
cemal34
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-18-2025 02:10 PM in
Galaxy S
👍
karakartal81mem ed
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-18-2025 04:03 PM in
Galaxy S
Kilit ekranında sıkıntı varmış
Omen_Motion
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-18-2025 04:08 PM in
Galaxy S
Dostum stock rom olarak bilgisayardan yükleme yapılınca hiç bir sorun oluşmuyor, 6.1 ile 7 nin kodları otadan yüklemede çakışıyor muhtemelen ve kilit ekranı sorunu oluştuğu rapor edilmiş, ben samfw den msr yani mısıra verilen stabil test olmayan romu odinle yükledim, sonuç on numara oldu, şu ana kadar bir sorun yaşamadım