cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gemini aaistan ve one i7 efsane olmuş. Teşekkürler Samsung

(Topic created on: 2 weeks ago)
80 Views
yenall
Active Level 4
Options
Galaxy S

Her şey harika. Telefonda akıcılık süper ısınma yok. sabahtan beri haber dinliyorum youtube üzerinden bir taraftan yazışma yapıyorum hiçbir ısınma yok. Her şey harika. Telefonda akıcılık süper ısınma yok. istanbul için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. umarım ülkemiz tekrardan büyük acılar yaşamaz.

11 Comments
anil27372
Active Level 3
Galaxy S
Gemini asistanın olayı nedir
0 Likes
yenall
Active Level 4
Galaxy S
Google samsung işbirliğiyle hayata geçirilmiş bir asistan herşey hakkında size bilgi veriyor yardımcı oluyor. Örneğin hiç bir yere dokunmadan telefonunuza hey google 21 nisan ile ilgili talvime şu etkinliği kaydet dediğinizde siz hiçbirşey yapmadan gemini asistan sizin yerinize takvime söylediğiniz etkinliği ekliyor ve zamanın geldiğinde sesli hatırlatıyor. Güne başlarken rutinleriniz hakkında sesli hatırlatmalar yapıyor gb ...
0 Likes
C1NO
Active Level 3
Galaxy S
Abicim zaten güncelleme gelmedende yapılıyordu hey google diye birini arayıp veya netten bisey aramaya veya müzik baslatma ui7 den oncede vardı
0 Likes
yenall
Active Level 4
Galaxy S
Hayır yoktu nanuel olarak birşeyler yapıyordu. Ama one ui7 ile entegrasyonu yoktu ve senkronize edildi.
0 Likes
C1NO
Active Level 3
Galaxy S
S24 u kullaniyorum telefona elimi sürmeden spotiden müzik açabiliyorum birini arayabiliyorum netten bilgi öğrenebilirim güncelleme geldi yüklemedim inanmıyorsan video çekip gönderebilirim sen geminiyi aktif etmemişsindir ondan kullanamiyorsundur
0 Likes
baturovski
Active Level 6
Galaxy S
Hocam efsane efsane. Her şeyi yapıyor. Alarm kurma birini arama birine WhatsAppdan mesaj atma vs vs. Çok iyi. Ama hafif yavaş yapıyor 😂🙏
yenall
Active Level 4
Galaxy S
İyi bence hızıda iyi abisi bu daha büyüyecek yürüyecek ve koşacak
baturovski
Active Level 6
Galaxy S
Doğru gerçi Apple ile aynı hızda.. ilerleyince daha iyi olur
ChipsTR
Active Level 6
Galaxy S
Bende gemini neden İngilizce konuşuyor nasıl düzeltilir dili