- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selamın aleyküm. Galaxy S20 FE kullanıyorum. Güncelleme yaptığımdan bu yana bir problem yaşıyorum. Bazen parmak izi simgesi gidiyor ve ekranı açıp kapatınca geliyor. Bunu nasıl çözebilirim, bilen var mıdır? Sürüm: G780GXXU6EWH5
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 08:36 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 10:59 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2023 12:19 AM in
Galaxy SMerhaba ThysfS20FE,
Samsung Members > Destek > Tanılama > Parmak izi tanıması bölümünden test ettiğinizde donanımsal bir sorun görünmüyorsa, Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Tüm Ayarları Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.
Sorunun devamı halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD