Kepler-45b
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-18-2023 11:58 PM (Last edited 09-19-2023 12:01 AM ) in
Galaxy SArkadaşlar bir S22 kullanicısı olarak bende bu serideki telefonun isinma sorununu gormezden gelemeyeceğim. Ancak bu sorunu basit yontemler ile azaltmanin yolları da pek mümkün.
1.) Ekran tazeleme hızını 60 hz düşürmek.
2.) 5G kapatmak.
3.) Karanlık modu tercih etmek.
4.) Göz rahatlığı kalkanı (Sağlığınız içinde gereklidir.)
5.) Ana ekranda bulunan uygulama ve widgetsler. Azaltmayı deneyiniz.
6.) Google keşfet sekmesi.
7.) Uygulama kasasındaki uygulamaları toplu dosyaya almak. (Bunu ana ekranda da yapabilirsiniz.)
8.) Senkronizasyonu gerekmiyorsa kapatmak.
9.) Saydamlık ve bulanıklığı kapatmak.
10.) Bağlı cihazlar içinde bulunan özelliklerin tamamı kapatılabilir.
11.) Uzun suredir kullanilmayan uygulamaları derin uykuya alma. (Bu otomatik olarak yapilmaktadir. Kapalıysa açınız.)
++). Ultra karartma modu. (Bu mod sayesinde hem göz sağliğinizi koruyabilir hem de ekranın pil tüketim oranini düşünebilirsiniz. )
Herkesin bildiği ve zaten gerekmekdikçe kullanmadığını düşündügüm GPS, Bluetooth, NFC vb. Araçları saymaya gerek oldugunu düşünmüyorum. Yazdiklarim ve daha ekleyebilecekleriniz ile pil ömrünüzü ve telefon sicakliginizi dusurebilirsiniz. Oyun oynayan arkadaslar için de bir yazı paylaşacağım. Ancak sunu diyebilirim ki Game launcher kullanmayınız. Yorumlarınızı ve eklemek istediklerinizi, sorularinizi yorumlarda bekliyorum.
Teşekkürler.
4 Comments
Canonder
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2023 12:02 AM in
Galaxy S
Neden game launcher kullanmayalım merak ettim?
Kepler-45b
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2023 12:08 AM in
Galaxy S
Aslında bu tarz uygulamalar teoride iyidir. Arkaplandaki cpu kullanimini sinirlar ve odaği oyuna kılar. Ancak bencmark testlerinde hic de boyle olmadigi anlasiliyor. Haricen bir uygulama halihazirda oyun gibi yuksek performans gerektiren bir uygulamayi optimize etme konusunda pek de basarili olamaz. Ustelik bu pc dunyasinda bile net bir sekilde yapilamiyorken mobilde de zordur. Ki oyunlar aslinda oldukca kendi icinde optimizedir ve bunun ayarlarini da icerirler.
Canonder
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2023 12:13 AM in
Galaxy S
Cevapladığınız için teşekkür ederim 👍
Kepler-45b