cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 ve servis

(Topic created on: 04-29-2025 06:53 PM)
164 Views
heim990
Active Level 5
Options
Galaxy S

Öncelikle one ui 7yi sorayım s21 fe 2nd gen için ne zaman gelir sonraki sorum ise telefonumu dokunmatik yüzeyin komutları yanlış algılaması ve ölü piksel sebebiyle servise göndereceğim yazılımsal veya donanımsal sorun dendi ve şarj cihazlarıyla birlikte gönderim istendi şarj kablom orjinal samsung fakat şarj adaptörü apple orjinal 20w adaptör sıkıntı çıkarırlar mı sorumluşuk kabul etmiyorum diyebilirler mi cihaz s21 fe snapdragon

image

9 Comments
123456_
Active Level 10
Galaxy S
s21 fe icin mayıs ayında gelir guncellemeniz.digerlerini bilgili arkadaslar cevaplasın.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S21 FE Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2025
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Mayıs sonunu bulur.
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Kutudan adaptör çıkmıyorsa herhangi bir adaptör göndermeye de gerek yok. Sadece tüm orijinal kutu içeriği ile birlikte telefonu göndermek yeterli olur.
heim990
Active Level 5
Galaxy S
canlı sohbette şarj cihazınızı ve kutunun içinden çıkan şeyleri getirin dedi kutunun içinden çıkan herşeyi mi dedim söylemedi kapattı direk adaptörü getireyim mi dedim onada şarj cihazınızı getirin dedi anlamadım dememe rağmen açıklamadı yani ben yine de adaptörü götüreyim de sıkıntı çıkmasın orda
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Kendiniz gidip elden teslim edecekseniz adaptör yanınızda bulunsun. Eğer kargo ile gönderecekseniz adaptör göndermeye gerek yok. Kutudan adaptör de çıktığını varsayarak şarj cihazınızı da getirin dediler muhtemelen.
heim990
Active Level 5
Galaxy S
Peki bu dediğim şarj adaptörüne sıkıntı çıkarırlar mı
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Bilmiyorum, çıkarmamaları lazım.
heim990
Active Level 5
Galaxy S