cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One uı 7

(Topic created on: 2 weeks ago)
39 Views
AhmetSatarr
Active Level 2
Options
Galaxy S

Guncelmiyiz de s24 ultra için 1 nisan 14 mayıs arası gösteriyor bu erteleme olayı exynos işletim sistemi olanlar içinse snapdragon işletim sistemi olanlar içinde geçerlimi acaba cidden artık çok uzadı bu iş samsungu her zaman överim diğer telefonlara karşı ama neden böyle oluyor anlamıyorum Guncelleme Allaha emanet gidiyor. Buna bi çözüm bulunsun artık güncelleme bekleyen arkadaşlar da samsungu sevdikleri için bu kadar üsteliyorlar sonuçta sevmeseler kullanmazlar o kadar para veriyoruz yapma bunu bize samsung ver şu guncellemeyi de faydanalalım..

83 Comments
mustafaa14
Active Level 7
Galaxy S

herkes durduruldu diye haber kaynağı veriyor resmi açıklama varmı iddialar üzerine mi ?

0 Likes
8787434
Active Level 6
Galaxy S
Donanım haber
mustafaa14
Active Level 7
Galaxy S
gördüm hocam fakat resmi açıklama varmı diye soruyorum
0 Likes
123456_
Active Level 8
Galaxy S
ıce universe
Ahmet206
Active Level 7
Galaxy S
Olabilir hocam olamayadabilir 2028 insallah gelcek 2029 dada tüm cihazlara ulascak direkt one ui 9.0 gelcekmiş 10 tane betada bütün sorunlarıda çözememişler buda beceriksizlikleri ne diyim daha şaka gibi hala problem var yuh be
cihatt12
Active Level 1
Galaxy S

Samsungun resmi uygulaması güncelmiyiz sitesinden bakabilirsiniz bütün cihazlar için süre uzadı 

GalaxyS23u
Active Level 7
Galaxy S
S23 ultra için hala aynı
0 Likes
omeronder
Active Level 9
Galaxy S
Aynı duruyor hocam?
Galaxy S
S23 plus hala aynı değişen hiç bir şey yok boşuna değiştiğini söylüyorsunuz sadece yenileri geldi
cihatt12
Active Level 1
Galaxy S
A 55 için 24 Nisan 24 mayıs gelecekti simdi listede yok ilk alacak cihazlar 14 Nisan deniliyordu şimdi 14 mayısa ertelendi
0 Likes