cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One uı 7

(Topic created on: 2 weeks ago)
528 Views
AhmetSatarr
Active Level 2
Options
Galaxy S

Guncelmiyiz de s24 ultra için 1 nisan 14 mayıs arası gösteriyor bu erteleme olayı exynos işletim sistemi olanlar içinse snapdragon işletim sistemi olanlar içinde geçerlimi acaba cidden artık çok uzadı bu iş samsungu her zaman överim diğer telefonlara karşı ama neden böyle oluyor anlamıyorum Guncelleme Allaha emanet gidiyor. Buna bi çözüm bulunsun artık güncelleme bekleyen arkadaşlar da samsungu sevdikleri için bu kadar üsteliyorlar sonuçta sevmeseler kullanmazlar o kadar para veriyoruz yapma bunu bize samsung ver şu guncellemeyi de faydanalalım..

83 Comments
derinceli
Active Level 3
Galaxy S
Size de günaydın
0 Likes
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
Artık buna da inanacak halim kalmadı, ortalık iyice karıştı. 8 sürümünü yükleyenler resmen ortalığı karıştırdı şu an.
ilkerd
Active Level 6
Galaxy S
Yine bize en son geleceğinden 3 ay ertelendi yani 🤬
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Tüketici olarak sadece ürün değil hizmette satın alıyoruz. Verdiğiniz paranın karşılığında size telefonunuzu vermeseler ne hissedersiniz ne yaparsınız? İşte vermedikleri yada veremedikleri hizmettede birabir aynı şeyi hissetmeniz ve yapmanız gerekir. Bu firma bana hakettiğim güncellememi sorunsuz ve gecikmesiz bi şekilde vermek zorunda. Yapamıyorsa beceremiyorsa hiç girmesin bu işlere. Buzdolabı televizyon falan üretmeye devam etsin sadece
Galaxy S
😂😂😂😂
Galaxy S
Bune laa
0 Likes
Mronok
Active Level 7
Galaxy S
Bu işi yapamıyorlar fiyasko
0 Likes
Galaxy S
Bence ONE UI 7 verilmeyecek direk 8 verilecek diye bir his var içimde 😂