Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Bence normal değil 5000mah e göre View Post
Telefon modelim Samsung S23. Telefonumda herhangi bir yazılımsal değişiklikte bulunmamama raĝmen güvenli klasörü oluşturamıyorum ve S healthe giriş... View Post
İyi akşamlar s24+ ile düşük ışıkta selfie çektiğim zaman yüzüm sanki yapay zeka ile oluşturulmuş gibi çok yapay çekiyor snapchatte yapay zeka... View Post
Uygulamayı sildim tekrar yükledim ama değişen bir durum yok bunu nereye rapor edeyim konuya hakim olanlar bilgi verebilir mi??? View Post
Merhabalar arkadaşlar. S24 Ultra cihazımda aldığım pil performansı bu şekilde. Sabah 9 da şarjdan çıkardım ve hiç şarja takmadım. Sizce pil... View Post
Merhaba arkadaşlar S25 fiyat ne kadar olur sizce? View Post
Arkadaşlar Pil Koruması özelliği etkin ama nedense çalışmıyor aynı durumda olan varmı 100 olunca durması gerekiyor ama öyle bi durum yok devam... View Post
S24 Ultra ile ilgili faydalı bir forum konusu buraya bırakıyorum. Kafanıza takılan bir şeyler olursa bu konuyu ziyaret etmenizi tavsiye... View Post
https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s25-serisi-ram-kapasitesi Hayirlisi diyelim View Post
User | Likes Count |
---|---|
1493 | |
831 | |
442 | |
417 |