Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Full Mobil veri ve Bluetooth açık saate bağlı, 120hz, Qhd+, konum açık, karanlık mod, ekran parlaklık ortalama %40, sizce ekran süresi nasıl? Bir... View Post
Duolingo'da 463 günlük serim vardı. Normalde serimi kaybettiğimde altı test çözerek geri kazanabileceğimi söylüyordu Duolingo, ama bu... View Post
Artı ; -Hala kasmıyor sıfır donma -şarj hızında düşme yok 0-100 1 saatte doluyor -yağ gibi akıyor hızı mükemmel Eksi; -Güncellemelerle kamera... View Post
S21 fe kullanıyorum birkaç gün önce one ui 7 güncellemesini yaptım bugünlerde farkediyorumki şarjım çok hızlı bitiyor kınu hakkında bilgisi olan cevap... View Post
Gerçekten Instagram da sorun varmış 100 ken 5 6 dk girdiğimde 5 6 şarj gidiyodu betaya geçip güncelleme yapınca 5 6 dk dır geziyorum daha 100 11.1... View Post
Ekean videosu alıp 0,25 de oynatınca zor gözüküyor zaten açarken kayboluyor hemen seçene k View Post
Son güncelleme sonrası S23FE cihazının pili çok çabuk bitiyor. Güncelleme öncesi 1 gün rahat kullanırken şimdi yarım gün kullanamıyorum. View Post
One ui 7 Nisan ayında odin ile manuel olarak güncellemiştim. Mayıs ayında güvenlik güncellemesini almadığını **bleep** ettim. Yaptım kontrolde... View Post
Subject | Likes |
---|---|
27 | |
25 | |
24 | |
21 | |
20 |
User | Likes Count |
---|---|
1740 | |
892 | |
738 | |