Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
En yeni S serilerinde düz modelde UFS4.0 Yerine 3.1 kullanıyor. Bu S25 için bile geçerli. Çok önemsiz bir detay gibi gözüksede bundan birkaç yıl sonra... View Post
Yatarken telefonu mesela 80de koyuyorum sabah 72lerde oluyor normal mi? Anormal mi arkadaşlar View Post
Yanlışlıkla çop kutusundan kalıcı olarak video fotoğraflarımı sildim geri kurtarma şansım varmı View Post
Nasıl duruyor? View Post
Telefonu olurdu 3 ay oldu öyle bir problem yaşamıyordum ama Son bir haftadır s24 Ultra da aşırı ısınma sorunu başladı böyle bir problem yaşayan var... View Post
Bunu yeni **bleep** ettim. Emoji oluşturmak için 4 yeni şablon eklenmiş. View Post
Bir sıkıntı olurmu 6.2 biraz kuçuk s25 plus da cok buyuk butçe yetiyor ama ortasini bulamadim ben de xiomi 15 lere bakiyom hangisini alayim xiomi 15... View Post
Umarim kurtulacagim artik su telefondan gercekten bu kadar kotu bi telefon gormedim allah kimseye nasip etmesin iyi geceler View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
16 | |
16 | |
15 | |
15 |