cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Full Mobil veri ve Bluetooth açık saate bağlı, 120hz, Qhd+, konum açık, karanlık mod, ekran parlaklık ortalama %40, sizce ekran süresi nasıl? Bir... View Post

S21 fe kullanıyorum birkaç gün önce one ui 7 güncellemesini yaptım bugünlerde farkediyorumki şarjım çok hızlı bitiyor kınu hakkında bilgisi olan cevap... View Post

Gerçekten Instagram da sorun varmış 100 ken 5 6 dk girdiğimde 5 6 şarj gidiyodu betaya geçip güncelleme yapınca 5 6 dk dır geziyorum daha 100 11.1... View Post

Son güncelleme sonrası S23FE cihazının pili çok çabuk bitiyor. Güncelleme öncesi 1 gün rahat kullanırken şimdi yarım gün kullanamıyorum. View Post

One ui 7 Nisan ayında odin ile manuel olarak güncellemiştim. Mayıs ayında güvenlik güncellemesini almadığını **bleep** ettim. Yaptım kontrolde... View Post