EmreS24
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-27-2025 01:38 PM in
Galaxy S
One UI 7, 7 Şubat'ta kademeli olarak yayınlanacağına dair iyi sızıntılar var fakat bu, diğer cihazlara gelme süresini de ekstra uzatıyor. Koca Samsung, her cihaza (en azından S serisi modellere) aynı anda güncelleme sunamayacak kadar aciz mi? Bu sadece bir satış stratejisi olamaz bence. Elalem Android 15'i yedi bitirdi, 16 betasına bakarken biz 15'e ulaşamadık bile. Kullanılan cihazlar, diğer Android 15 alan cihazlardan yeri geldiğinde daha pahalıya bile satılıyor. Bence Samsung'un çok ciddi satış ve satış sonrası müşteri deneyimi problemi çektiğini düşünüyorum. Zaten S24 serisinde de görüldüğü gibi çok ciddi optimizasyon problemleri var; kameradaki hatalar, batarya, arayüz donmaları vs. Madem yeteri kadar iş gücünüz yok, ürünlerinizin üstesinden gelemeyecek kadar kötü duruma düştünüz, her sene yeni telefon çıkarmayın. BİZ Mİ İSTEDİK S25 SERİSİNİ? Yap adam akıllı bir telefon 3 senede bir çıkar arkasında dur en azından 2 sene önce çıkmış s22 ve s23e full ekran aod vermedin bütün özellikleri destekleyip oynatırken yavaşlat özelliğini s22lere vermedin ama her sene 60k 70k 100k para almayı biliyorsun samsung beyciğim allah için şu stratejinin şirketin ne faydasına olacağını bir allahın kulu mantıklı bir şekilde açıklasın benim kafam basmıyor büyük resmi göremiyorum sanırım.
- Tags:
- Samsung
22 Comments
- « Previous
- Next »
EmreS24
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2025 02:19 PM (Last edited 01-27-2025 02:20 PM ) in
Galaxy S
Garip bi olay hatta sonra bir kere daha oldu akıllı optimizasyon ayarındaki görsel zekayı kapayınca düzeldi tekrar. bir keresinde fotoğraf çekmek için ss almıştım çünkü çektikten sonra düzenlerken kaliteyi düşürüyordu
erowonderland
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2025 02:16 PM in
Galaxy S
Yorumlar çok iyi
yalnizlik12
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2025 02:42 PM in
Galaxy S
Samsung guncelleme konusunda çok berbat ve cok sıkıcı arkadaşın dediği gibi 15 bitti millet 16 yi almaya başladı biz hala 14 teyiz cok yazık Samsung

- « Previous
- Next »