cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung, One UI 6 beta 2'de de başaramadı

(Topic created on: 08-30-2023 01:09 PM)
683 Views
enteIferidun
Expert Level 5
Options
Galaxy S

One UI'in uygulama açılış-kapanış animasyonları geçmişten günümüze önemli bir eleştiri konusu oldu. iOS'un akıcı ve gecikmesiz animasyonları karşısında One UI fazlasıyla geri kalsa da bu durumu zamanla toparladı. Yine de animasyonların hala çizgisel olması ve derinlik efektinin eksik olması eksi yazıyor.

Samsung kullanıcıları, One UI 6 beta 1 güncellemesi ile bu animasyonlarda dokunuş beklese de maalesef durum şu ankinden de kötü bir hal aldı. Kullanıcılar, hayal kırıklığı yaşasa da bir beta güncellemesi olduğu için bazı sıkıntıların göz ardı edilebileceğini biliyordu. Yakın zamanda Galaxy S23 serisi için yayımlanması beklenen One UI 6 beta 2 güncellemesinin de bu sorunu çözmediği sızıntılarıyla ünlü Ice Universe tarafından onaylandı.

image

Çeviri: Üzgünüm millet, One UI 6 beta 2 animasyonu hala çok kaba. Ayrıca One UI 5.1'deki duvar kağıdı ölçekleme özelliği beta 1'de kaldırıldıktan sonra bu sürümde de yok ve animasyon One UI 5.1 gibi kesinlikle akıcı değil.

10 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Betada akıcılık beklenen birşey değil zaten eksiklikleri bildirmek için beta veriliyor.
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Akıcı olmasa bile kaliteli animasyonlar görmeliyiz. Diğer Android arayüzlerinde böyle bir durum yok.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Beta 4 ile netleşir. Şu an erken daha.
Galaxy S
O sirada benim ios 17 betalarimla dalga gecen Mısta abe 😦
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Samsung sıvadı gibi geldi one UI 6 da ben güncellemeyi düşünmüyorum.
Artık üstümden 2 güncelleme geçsin anca öyle
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy S
Şimdi android 14 gelsin artık diye yanıp tutuşanlar yarın android 14 geldiği zaman android 13ü arar olacak. Nereden güncelledim bu android 14e diye ağlamaya başlayacak :d Bu hep böyle olmuştur. Android 14cüler büyük hayal kırıklığı yaşayacak :d
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Evet öyle olucak gibi ama one UI güncellemeden 14 yapabilsem ona bile razıyım.
Galaxy S
Betada düzenlilik aramayın adı üstünde beta sıkıntılı olabilir bug olabilir, tam haliyle one UI 6 çıktı mı o zaman bakın.
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Gerçektan çok kötü en iyi animasyon one uı 5.0 de bence