cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7.0 Ve Samsung Rezilliği

(Topic created on: 2 weeks ago)
41 Views
arslannn
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkes tam bir apple özentisi uygulamalara hızlı gir çık yapan bir animasyon için bu kadar rezil ettiler kendilerini bazıları telefonunu bile satarım diye tehtid mesajlar gönderdi alt tarafı bir güncelleme bu kadar takmamalısınız samsung daha iyi diyip gözü appleye bakıp kıskanan bir çok kişi var samsung kullanıcısıyım ve şahsen applenin samsungdan daha başarılı olduğunu düşünüyorum özellikle kamera konusuna gelecek olursak samsung tam bir çöp rakiplerinin kamerası mesela xiaomi gibi markaların kamerası çok daha iyi asıl parasını hak etmeyen marka samsungtur ve samsung kadar berbat bir işletim sistemine sahip bir marka yoktur telefon alacaksanız kesinlikle iphone almanızı öneririm

arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Yani ben şahsen canlı canlı görmüş birisi olarak yorum yapıyorum sen ise İnternet😊🙏
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
İyi Günler Dilerim
0 Likes
UserEdited79
Active Level 3
Galaxy S
Finall apple glazer
yusufagcadag
Active Level 5
Galaxy S
Post başı ile sonundaki kendinle çelişmen?😄
arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Sanmıyorum
yusufagcadag
Active Level 5
Galaxy S
"Herkes Apple özentisi" diyosun, Samsung kullanıyorsun. Kamera konusunda daha iyisi olmadığı halde en kötü kamera diyosun. O övdüğün markalar ile Samsung aynı işletim sistemini kullanıyor onu da ayırt edememişsin. Bence gayet ilginç bir gönderi olmuş. O "en iyi kamera" dediğin markaların çoğunun da Samsung sensörü kullanıyor olması apayrı bir komedi de neyse. :)
arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Herşey sensördü zaten lütfen 15 ultra ile 25ultra kamerası karşılaştırmalarına bak öyle yorum yap kardeşim🙏
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Samsung O Sensörleri Kendi Telefonunda Kullansa Bak Bakalım Birdaha Laf Edebilecekler Mi Samsung Kamerasına Bu Haliylede Rahat Rekabet Ederde O Sensörleri Kullansa İşini Bitirir Tüm Markaların
0 Likes
yusufagcadag
Active Level 5
Galaxy S
Rekabet ve tek el yasaları yüzünden o sensörleri kullanamıyorlar. Ancak çoğu insan kamera kullanmak konusunda sıfır bilgiye sahip. En basitinden bir fotoğrafta kompozisyon kurmak gibi bir dertleri bile yok asla. Kaldır telefonu, hedefe doğrult, deklanşöre bas çek. Apple bu konuda müşterisine diyor ki "Bilader sen bir halt bilmezsin, ben tüm ayarları yaparım senin için, sen deklanşöre bas yeter". iOS böyle bir sistem. Ama android öyle değil ve bu kullanıcıların zoruna gidiyor. Zor geliyor onlara tüm sistemde hakim kullanıcı olmak. Tamam kabul herkes uğraşmak istemeyebilir. Ama azıcık fotoğraftan falan anlasalar bir ios cihazının kamerasına bu kadar övgü dizmezler. Şu konuda tek kelime edemem, video çekmek konusunda Apple üstüne yok. Ama arkasından gelen kamera da Samsungdadir ve **bleep** %2-3 bile değildir. Yani konuşmaya değecek bir **bleep** bile sayılmaz ki farklı sahnelerde farklı taraflar daha iyi sonuç verebiliyor bu da çok normal. Olay kamera algoritmasında bitiyor biraz da. Renklerle oynamak, noise ve gren temizlemek gibi gibi kısımlarda kimisi daha baskın, kimisi daha az rötuş yapıyor falan filan. Ayrıca tek konu çözünürlük ve renk de değil. Kaldı ki iki konuda da Samsung kameralarının hiçbir eksiği yok ve hatta çözünürlük ve zoom gibi konularda üstüne de yok. Eee? Sonuç ne peki? Boş yapıyoruz brolar. Son derece gereksiz muhabbetler. iPhone seviyosan git iPhone kullan. Çamur atmak hiç kimsenin işine yaramaz. S23 kullaniyorum, nişan töreninde DSLR kamerayla çekilen resimleri kimse beğenmeyip benden resim aldı herkes. Olay biraz da kamerayı tutanda biter.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Destan Yazmışın Valla Eline Sağlık İyi Konuşmuşun Ama Böyle Diyen Birileri Çıkıyor Ne Yaparsan Yap (:
0 Likes