cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7.0 Ve Samsung Rezilliği

(Topic created on: 2 weeks ago)
46 Views
arslannn
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkes tam bir apple özentisi uygulamalara hızlı gir çık yapan bir animasyon için bu kadar rezil ettiler kendilerini bazıları telefonunu bile satarım diye tehtid mesajlar gönderdi alt tarafı bir güncelleme bu kadar takmamalısınız samsung daha iyi diyip gözü appleye bakıp kıskanan bir çok kişi var samsung kullanıcısıyım ve şahsen applenin samsungdan daha başarılı olduğunu düşünüyorum özellikle kamera konusuna gelecek olursak samsung tam bir çöp rakiplerinin kamerası mesela xiaomi gibi markaların kamerası çok daha iyi asıl parasını hak etmeyen marka samsungtur ve samsung kadar berbat bir işletim sistemine sahip bir marka yoktur telefon alacaksanız kesinlikle iphone almanızı öneririm

UserEdited79
Active Level 3
Galaxy S
Tam bana layık
Redliners
Active Level 6
Galaxy S
Samsungda kamera çöp derken ? (Zoomdan bahsetmiyorum)
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Ayrıca Git Gerçek Hayat Testlerine Bak S25 Ultra 16 Pro Maxle Kafa Kafaya Fotoğraflar Çekiyor Kimi Zaman iPhone Kimi Zamanda Samsung Daha İyi Çekiyor E Nasıl Samsungun Kamerası Kötü Oluyor Zaten Apple'ada Zam Geldi Halada Alanlara Şaşırıyorum iPhone'lar Bence Artık Çöp Daha Ucuza Çok Daha İyi Android Telefonlar Varken
arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Youtubede birsürü video var kankim izle anlarsın ne kadar çöp yoksa ben sana atayım
Galaxy S
Yotubedan video izlemeye devam 😊👏
arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Hani kardeşim bende s23ultra var çevremdeki iphoneler ile karşılaştırma yapıyorum ya hani bilip bilmeden konuşmayın
0 Likes
Galaxy S
Sana iphone daha hoş gelmiş olabilir umarım kısa zamanda iphonea geçersin
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Benim İzlediğim Videolar Mabad Kaynaklı Değil Herhalde Dediğim Gibi Kimi Zaman iPhone Kimi Zamanda Samsung Daha İyi Çekiyordu Arada Zaten Hiç Ölümcül **bleep** Yok Neye Dayanarak Çöp Diyorsun Allah Aşkına Sosyal Medya Kamerasından Mı Bahsediyorsun Neyden?
0 Likes
gülaç
Active Level 7
Galaxy S
Eğer adam apple dan reklam aldıysa ve samsungu kötülüyorsa kardeşim samsung sevmiyorsan s23 ultra telefonunu satıp iphone 13 alabilirsin ama kullandıkça samsung'ta nekadar değer vermediğini anlarsın vallahi s23 ultranın kamerası iphone 13 kamerasını 4 e katlıyor ama sen bilirsin 5x optik zoom da cabası yada 10x ti sanırsam s24 s25 de 5 x olmuştu ve kamera sensör boyutuda önemli ama okadar bilgim yok iphone 13 ün kamera sensörü nekadar büyük diye bakmadım
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Harbi iyi sallamışsın araba markası mı bunlar insanlar kıskansın diğer markayı **bleep** asıl apple samsungu kıskandığı için sürekli güncelleme yayınlıyo 😂 kamera olarak apple daha iyimiş cidden bu trollerde sıkıntı