Galaxy S22'nin kutusundan çıkan şarj kablosu 25W hızlı şarjı destekliyor mu? View Post
Galaxy S22'nin kutusundan çıkan şarj kablosu 25W hızlı şarjı destekliyor mu? View Post
Türkiye cihazımda *#06# kodunu girince ekran öyle kalıyor imei ekranı gelmiyor. Deneyebilirmisiniz sizde de öyle View Post
Dün gece yatmadan paneli bir çektim ve izleri gördüm. Haififçe belli oluyordu bu sabah azalmış ama hala yanıklar orada gözüküyor. ONEUI6ya bağladım... View Post
Merhaba , arkadaşlar. S20 FE cihazımda birkaç gündür ekran karıncalanması oluyor ( ara sıra) ve rahatsız ediyor. Garantisinin bitmesine daha 5 ay var... View Post
Herkes csc değiştiriyor sanırım samsung türkiye romu çıkartmasada olur artık bir anlamı kalmadı bence View Post
ONE UI 5.1 de varmıydı bilmiyorum ama ONE UI 6 ile 120 fps ekran kaydı alıyor View Post
Instagram hikayeye kaliteli video atma bozmadan atma taktigi 4k nedir telefon s21 fe View Post
Seneye s23 te bizim gibi geç alacak güncellemeyi aynısını S21 e de yaptılar saçma bir düzen sonuçta bu cihazlar amiral gemisi önceliği olması lazım... View Post
Arkadaşlar sizlere s22 android 14 de 2 günlük deneyimlerimi anlatmak istiyorum tekrardan. Baştan söyleyim 13 den 14e geçiş olmamiş bu olsa olsa... View Post
User | Likes Count |
---|---|
401 | |
364 | |
181 | |
169 | |
158 |
User | Count |
---|---|
42 | |
40 | |
38 | |