- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung Electronics, güçlü yapay zeka özellikleri, basitleştirilmiş denetimler, ve geleceğin ölçeklenebilir yapay zeka ekosistemlerinin önizlemesini bünyesinde barındıran One UI 7 beta programını duyurdu. Yapay zeka ile entegre bir işletim sistemi olan One UI 7, yepyeni bir kullanıcı deneyimi tasarımını cihaz yazılımındaki çığır açan iyileştirmeler ve kullanıcıların en çok önem verdiği yapay zeka özellikleriyle birleştirerek önemli bir atılımı temsil ediyor. Güncelleme, her zamankinden daha sezgisel etkileşim ve daha fazla kişiselleştirme sağlayan yükseltilmiş bir mobil kullanıcı deneyimi için ilk bakış olanağı sunuyor.
Geliştirilen AI özellikleri daha sezgisel kullanıcı deneyimleri vadediyor
Daha fazla kişiselleştirme ve denetim sunan yeni cesur tasarım
Bu özellik yükseltmelerinin tamamı basit, etkili ve etkileyici bir tasarıma dayanıyor. Bu ilkelerin bir araya gelmesiyle Galaxy kullanıcıları için akıcı ve uyumlu deneyimler ortaya çıkıyor. Cesur, ikonik tasarım seçenekleriyle belirlenen One UI 7, görüntü karmaşasını azaltarak kullanıcılara kişisel düzeyde yankı uyandıracak ve yapay zeka özelliklerinde sezgisel mobil deneyimler sağlayacak şekilde tasarlanmış cazip bir deneyim sunuyor.
Basitleştirilmiş ana ekran, yeniden tasarlanan One UI widget’ları ve uygulamalar için eklenen kişiselleştirme seçenekleri ve kilit ekranı, kullanıcılar için her ayrıntı üzerinde hassas denetim olanağı ve kişiselleştirmeyi sezgisel ve sorunsuz hale getirmek için bir araya geliyor
Resmi One UI 7 sürümü, 2025’in ilk çeyreğinden itibaren, gelişmiş cihaz içi yapay zeka işlevleri de dahil olmak üzere ek yapay zeka özellikleri içeren bir sonraki Galaxy S Serisi cihazlarla kullanılmaya başlanacak. Samsung’un işletim sistemi yükseltme politikası doğrultusunda, güncelleme kademeli olarak mevcut diğer Galaxy cihazlarda da kullanıma sunulacak.
One UI 7 beta programı ilk olarak 2 Aralık’tan itibaren Almanya, Hindistan, Kore, Polonya, İngiltere ve ABD’deki Galaxy S24 Serisi cihazlarda kullanıma sunulacak.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-08-2024 02:44 PM in
Galaxy S