cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Odin ile Yükleme Sonrası CSC ve Güncelleme Durumu?

(Topic created on: Tuesday)
41 Views
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar,
Samsung S24 cihazım var ve şu anda Türkiye CSC'si (TUR) yüklü. Elimde aynı model için yayınlanmış, resmi ve kararlı bir One UI 7 yazılımı var fakat bu yazılım farklı bir CSC’ye (EUX) ait.

Odin üzerinden bu yazılımı yüklemeyi düşünüyorum. Ancak:

Home CSC kullanırsam cihazın CSC’si değişir mi?

Mevcut verilerim silinmeden yükleme yapabilir miyim? (HOME_CSC ile)

Eğer CSC değişirse veya değişmezse, OTA güncellemelerini almaya devam eder miyim?

Garanti konusunda bir risk oluşur mu?

Tecrübesi olanlar veya daha önce benzer işlemi yapmış kişilerden tavsiye almak isterim. Teşekkürler!
48 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Geri dönüşü nasıl yaptınız.
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Home CSC Yapmıyımmı yani
mrtlrsstncc0
Active Level 8
Galaxy S
Ben bilmem hocam 😁 enineboyuna06 hocam ile yaparsanız kendisi her hatada yardımcı oluyor, çok bilgili bu işlerde.
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Hata verirmi ki acaba bence vermez ya neden versin ki
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 8
Galaxy S
Hocam benim hata dediğim şu. Odin ile başarıyla kurdum. Kurulduktan sonra cihaz yeniden başlarken kendi kendine 3 4 kere yeniden başladı ve android recovery menüsüne attı. Home csc yaptığım için uyuşmazlık falan oldu sanırım. Recovery menüden cihazı sıfırlasaydim açılacaktı muhtemelen. Veya en başta odinde home csc yerine normal csc seçseydim de olacaktı. Ama ben telefonun sıfırlanmasini istemediğim için recovery menüden adb sideload yapmaya çalıştım ama olmadı. Daha sonra telefonu kapatıp download moduna aldım. Odin ile Türkiye romunu yükledim. Tekrar home csc seçtim. Ve sorunsuz açıldı. Hiçbir verim de gitmedi.
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Bence Brezilya ile Firmwarelar uyuşmadı ve cihaz kendini açmadı bana göre böyle olmuştur yoksa diğer türlü açılırdı eğer EUX olsa kursaydın sorunsuz acılırdı
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Ve kurdugun dosya yüksek ihtimalle bozuktu cünkü SAMFW de falan hiç yayınlanmadı S22 ye Android 15 o site harici genelde bozuk.
mavişreis
Active Level 3
Galaxy S
Nasıl yapılıyor ya anlatacak varmı
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Hiçbir şey olmaz zaten csc samfirm ile değişir