cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Konum hatası

(Topic created on: 07-13-2024 11:33 PM)
190 Views
Faal
Active Level 7
Options
Galaxy S
Harici herhangi bir program kullanmama rağmen uygulamalar (mesela x, instagram, trendyol) konumunuz farklı diye uyarı veriyor. Haritalar uygulamasına giriyorum konum doğru başka uygulamaya giriyorum konumunuz farklı diyor hatta instagram konum farklı diye sürekli hesaptan çıkarıp tekrar girmemi istiyor. Yardım edebilir misiniz? 
9 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bazen buna benzer şeyler bendede oluyor ama google üzerinde mesela google'a bir şey yazıyorsunuz orada yerinizi başka yer gösteriyor kendi kendine isterseniz oraya bir bakın güncelleyin.
Faal
Active Level 7
Galaxy S
Tüm uygulamalar güncel ama gene de bakayım
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Demek istediğim google uygulaması değil. Bu ekran mesela ben tarsustayım ama konum olarak hâlâ adana gösteriyor. Oradan bir konumu güncelle kısmına basıp deneyin.1720901840314.jpg
Faal
Active Level 7
Galaxy S
Orada da konum doğru
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Çok ilginç. Google play sistem yaması güncelmi ona bakın ve konumunuzu yanlış gösteren uygulamaların verilerin silin eğer düzelmezse yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
Faal
Active Level 7
Galaxy S
1 haziran yaması yüklü sadece bir uygulama değil ki hemen hemen bütün uygulamalar konum hatası veriyor
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy S
konumu acıp öyle dene, degismezse telefonu yeniden baslat düzelir belki
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Dediğini bende defalarca yaptım ama genel sorun oluyor herhalde. Çünkü ara sıra sadece böyle hata veriyor.
zeto
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba bahsettiğin hat bende hiç olmadı uygulamalrı durdurmaya zorla yap ordan hafıza silimi yap düzelir herhalde
0 Likes