cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 4 güncellemesi sonrasında çökmeler

(Topic created on: 01-10-2022 11:14 PM)
711 Views
linuxçocam
Active Level 1
Options
Galaxy S
  • One UI 4 güncellemesi sonrasında Galaxy S20 FE telefonumda sadece stok samsung kamera uygulamasını kullanırken "eğer ilk açılan kamera ön kamera ise ve bir insan yüzünü görüntülemekte ise" belli bir kullanımdan sonra telefon kendini yeniden başlatmakta. Bu senaryoyu günde en az 5 kere yaşamaktayım. One UI 3.1 Android 11 sürümünde bu hiç başıma gelmemişti. 

Denemelerim:

1. Kamera uygulamasının içinde özellikleri sıfırlamak.

2. Kamera uygulamasının verilerini temizlemek.

3. Recovery modda cache temizlemek.

4. Normalde kullanmadığım konum iznini dahi kameraya sağlamak.

5. Kamera uygulamasını telefonu güvenli moda alıp denemek.

6. Fabrika ayarlarına dönmek.

Bütün bu denemelerim sonucunda hala yeniden başlatma hatası almaktayım. Samsung members uygulaması üzerinden çok kere çökme raporları gönderdim.

Bu yaşadığım olayın S20 FE cihazı için issue list'e dahil edilmesini talep etmekteyim.

14 Comments
linuxçocam
Active Level 1
Galaxy S

One UI 4 güncellemesi sonrasında Galaxy S20 FE telefonumda sadece stok samsung kamera uygulamasını kullanırken "eğer ilk açılan kamera ön kamera ise ve bir insan yüzünü görüntülemekte ise" belli bir kullanımdan sonra telefon kendini yeniden başlatmakta. Bu senaryoyu günde en az 5 kere yaşamaktayım. One UI 3.1 Android 11 sürümünde bu hiç başıma gelmemişti. 

Denemelerim:

1. Kamera uygulamasının içinde özellikleri sıfırlamak.

2. Kamera uygulamasının verilerini temizlemek.

3. Recovery modda cache temizlemek.

4. Normalde kullanmadığım konum iznini dahi kameraya sağlamak.

5. Kamera uygulamasını telefonu güvenli moda alıp denemek.

6. Fabrika ayarlarına dönmek.

Bütün bu denemelerim sonucunda hala yeniden başlatma hatası almaktayım. Samsung members uygulaması üzerinden çok kere çökme raporları gönderdim.

Bu yaşadığım olayın S20 FE cihazı için issue list'e dahil edilmesini talep etmekteyim.

Düzenleme: bu hatayı diğer herhangi 3. parti kamera uygulamasında değil sadece samsungun kendi kamera uygulamasında almaktayım.

Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Bende one ui 4 kullanıyorum hiç yaşamadım şimdiye kadar
linuxçocam
Active Level 1
Galaxy S

s20 fe snapdragon versiyona özel bir sorun olduğunu belirttim. siz s20 plus kullanmaktasınız.

0 Likes
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Sonuçta aynı işletim sistemi ve arayüz değilmi?
0 Likes
linuxçocam
Active Level 1
Galaxy S
böyle olmasına rağmen iki telefonun kullandığı SoC farklı olduğu için görünürde ne kadar benzer olsalar da çalışma mantığında bir o kadar da farklı, hatta alakasızlar.
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Evet
0 Likes
Galaxy S
Zaten S20+ henüz OneUi 4 almadı... Sizin sorun gerçekten ciddi bir konu, Samsung teknisyenleri incelesin cevap versin bence. Bu uygulama üzerinden hata raporu ile birlikte sorun tanımı gönderirsiniz ...uzaktan bağlanıp bakarlar. umarım düzelir
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Türkiyeye gelmemiş olması almadığı anlamına gelmez ki
0 Likes
Galaxy S
OneUi 4 kullandığınızı belirttiğiniz yazı gözümden kaçmış...kusura bakmayın..sevgiler selamlar
0 Likes