cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Belki yarın belki yarından da yakın :)

(Topic created on: 07-13-2024 10:38 PM)
324 Views
GLXYS23
Expert Level 4
Options
Galaxy S

image

11 Comments
Galaxy S
Bir gün elbet 😍
GLXYS23
Expert Level 4
Galaxy S
😀
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
44 bin TL verdin mi gerçekten
0 Likes
AlperGüler
Active Level 8
Galaxy S
Yanlis anlamayin ama apple watch ultraya veririm daha iyi emin olun yari fiyatina duser bu saat
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Kb bu sefer saat ve kulaklık apple tasarım benzeri ve bu paraları samsun alınmaz apple airpos pro 2 var samsungla kunlanıyorum apple whatch ultra daha pro
AlperGüler
Active Level 8
Galaxy S
Paran vardir ve hangi marka tel kullaniyosan ona gore alirsin ama samsungun 2.el degeri cok dusuk nedense bu yuzden alinmasini tavsiye bile etmem 6 ay gecsin bi fiyatlar oturur hem 2.elini goruruz ama onun disinda bence apple gore daha kaliteli tasarimi olmus :)
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Bütçe meselesi tabi samsung ürünleri 1 ay sonra fiyat düşüyor genelde samsung da iyi kaliteli lakin satış sonrası destek zayıf servislerde hep zara gördüm yasal yollarla paramı aldım apple ürünü kunlanıp kalite artı servis kalitesi tadı alan kolay kolay samsung almıyor
0 Likes
kaddd
Active Level 5
Galaxy S
Airpods pro 2 geç buds 3 proyu buds 2 kulaklığın yanına bile yaklaşamaz. İkisinide denedim knk. Apple kulaklık çöp ötesi çöp. Watch ultra için ise, fiyat olarak daha uygun, daha uzun pil ömrü 3nm çip ve uyku apnesi takibi gibi ek özellikler ile kesinlikle watch ultra tasarım kısmında renk dışında hiç bir benzerlik yok. (Tek benzeyen ürün düz buds 3 beyaz renk)
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Bende buds 2 pro var güzel tamam da 3 kez bozulur mu iyi ki garantisi vardı
0 Likes