cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera

(Topic created on: 12-14-2023 09:56 PM)
249 Views
viverela
Active Level 1
Options
Galaxy S

Lütfen Galaxy S23 kullanan birisi benimle iletişime geçebilir mi? Kamerasında 50m çözünürlüğe aldığımda görsel zeka seçeneğini kapatmama rağmen kendiliğinden fotoğrafı renklendiriyor bozuyor. Bu telefonun kamerasının yongasında olan bi şey mi ? Yoksa bir arızası mı var anlayamıyorum.

12 Comments
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Bende s23 ultra kullaniyorum. Cok arastirdim cozumu yok bunun. Kamera konusunda tam bir hayal kirikligi oldu bu telefon :(
0 Likes
Fatma53
Beginner Level 2
Galaxy S
Benim de S23 plus bende de aynı problem var. Ve çok kötü oluyor fotoğraflar. Fotoğrafı işliyor resmen. Bütün ayarlara baktım yine aynı oluyor. Bilhassa da karanlık ev içi ortamlarda çok kötü. 12 mp 50 mp den daha güzel çekiyor. Mecbur pro da çekim yapacağım
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba viverela,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes