cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ekran Açık Süresi Nasıl?

(Topic created on: 12-14-2023 07:12 PM)
819 Views
PKRCN
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

Merhabalar sizde ortalama ekran açık süresi nasıl acaba? Ben sabah 7'den akşam 19 arası dışarıda olduğumda işte okul staj kahve içme arkadaşlarla vb yaklaşık 4.5-5.5 saat alıyorum (4.5G, 120hz, zamanın %40'ında falan da Bluetooth açık).

Evde WiFi bağlantısı ile bağlandığında çok kullanmazsam 24-28 saatlik bir sürede 6-6.5 saat, 

Evde ve yoğun içerik tüketimi yaptığımda ise 6.5-7 saat bandında oluyor. 
Bunlar normal veya iyi değerler mi sizce? Genelde günde bir kere şarj ediyorum ve %85 e kadar şarj ediyor (pili koru açık). 

(fotoğrafta %65'lik kullanımda 6 saat 2 dk aslında, %3'lük kullanım şarja takmadan önce idi aynı gün gece yarısından sonra) 
6 Comments
s21fegang
Active Level 7
Galaxy S
Hocam %100e kadar takip kullansan demek ki 8 saat ekran süresi alacaksın :)) biz exynos s21 fe 5.5 saat max aliyoruz. Bazen ben yetmez diyip ortalama kullanımda akşamüstü birdaha takıyorum sabah da kalanı 100e tamamlayip devam ediyorum.
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
🥹🥹. S21FE aslında güzel bir cihaz ama sanırım sd888/exynos a kurban gitmiş gibi. Arkadaşımda s21fe exynos varyantına sahip o da çok fotoğraf çekmeyip video izlemez ise iyi gittiğini (1.5 gün civarı) ama ısınacak herhangi bir şey yaptığın an eridiğini söylüyor. Ümidim çok olmasa da yeni güncellemeler daha da iyi yapar umarım pil performansını
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Eğer senin matematiğin doğruysa 10 saate denk geliyor ve güzel.
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Ben hep %85 e sınırladığım için ( bir kaç kez geç geleceğim günler %95de çekmiştim) hep %85 üzerinden düşünüyordum. Evet %100 civarında düşününce normal/iyi oluyormuş 😅
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
%85 mantıklı gelmiyor.Neden kendimi batarya konusunda kısıtlayayım ki,parasını ödemişim?Kısıtlamayı farklı yerlerden yapıp bataryadan tasarruf edebiliyoruz zaten.
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Doğru söylüyorsunuz tabi ki. Orta/uzun vadede batarya sağlığı için öyle yapıyorum ama zaten hızlı şarjı kapattığım için %95 seviyesinde çekmek mantıklı olabilir daha uzun bir pil ömrü için.
0 Likes