Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Telefonumu fabrika ayarlarına sifirladiktan sonra kasma ve takılma hissi hissediyorum sizce donanima bir zarar mı verdi sifirlama View Post
Arkadaşlar bu dolby atmosu açınca çok işe yarıyormu View Post
S23 FE kulanmaktayım ve telefonda youtube facebook gibi uygulamalarda sorun yokken instangramda ya reelsler donuyor ya ses uygulamadan çıkınca arka... View Post
bu seslerin ikiside aynı birini zil sesi yaptım ve bundan tane daha oluştu görseldeki gibi bundan neden bidaha kopyası oluşuyor bunun çözümü... View Post
Yeni güncelleme geldi yükleyen varmı sorun yaşayan varmı. Bana geldi henüz yüklemedim beklemedeyim View Post
Elimdeki orijinal samsung şarj kablosu bozuldu yani kıvırmadan şarj vermiyor.Iphone orijinal şarj kablosu buldum onu taksam onla şarj etsem zarar... View Post
Cihazı alalı o kadar uzun olmadı ama bu kadar kısa sürede ekran yanığı olması çok garip ekranın üst tarafı yanmış. View Post
Biraz önce samsungla uzaktan erişim sağladık. Pil sağlığı kontrol ettiler. Yüzde 97 çıktı. Cihazı iki buçuk senedir kullanıyorum. Hem de yoğun... View Post
GTS san andreas oynayan varmi beyler aranızda apk indirdim 2 de bir atıyordu 30 tl verip aldım hala atıyor çözümü varmi yoksa gidip eski bir cihaz mi... View Post
S25pluslarda ekranın sağ üstten araya indirince bluetooth,WiFi,mobil veri,konum gibi ulaştığımız yerde orda mobil veri ile WiFi yada başka şeylerin... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1536 | |
| 1518 | |
| 565 | |
| 544 | |
| 538 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 12 | |
| 9 | |