cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera ayarları ve Kamera Asistanı

(Topic created on: 02-04-2024 11:36 PM)
772 Views
Capitao
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar S24 Ultra nın kamerasından memnun değilim. Çektiğim fotoları işlerken bozuyor. Kamera Asistanı uygulaması indirmiştim. Uygulamayı silince kalite bir nebze arttı fakat hala istediğim seviyede değil... Bu konuda tavsiyesi olan var mı? 
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy S
Gömülü olarak birseyse evet yapabilecek bisey yok
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Yapay zeka gömülü kameraya ne yaparsan yap tamamen kapatamiyorsun. Çok kişi şikayetçi zaten özellikle portre modunda.
0 Likes
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy S
Doğrudur samsung dan hiç beklenmicek şeyler
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Kamera asistani indirin tekrar ve oradan oto hdr kapatın sorun büyük oranda çözülüyor
Capitao
Active Level 5
Galaxy S
Hiç bir şey çözülmedi.
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Hocam peki pro modda EV'i -0.5 ile -0.8 arasında ortam ışığına göre degistirip ceker misiniz ?
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Hocam peki pro modda EV'i -0.5 ile -0.8 arasında ortam ışığına göre degistirip ceker misiniz ?
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Ben şahsen s23 ultrada gündüz güneş ışığı cok fazlaysa oto hdr kapali deneme yapıyorum begenmezsem bu dedigim pro moddaki ayari uygulayip pro modda cekiyorum gayet guzel sonuc aliyorum. Ama dünya para verip son model telefonda böyle uğraşmak cok can sıkıcı :(
0 Likes
Capitao
Active Level 5
Galaxy S
Hocam xiaomi 13 ile yan yana koyuyoruz ciddi **bleep** var ama bence **bleep** fotoya yapılan işlemeden kaynaklanıyor. Gerçekten can sıkıncı umarım düzelir.
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Hocam valla ben iPhone 7 plus ile yan yana koyuyorum iphonede renkler çok daha doğal. Samsung yapay zekasi renkleri abartiyor maalesef. Hiç zannetmiyorum ama inşallah duzeltilir.
0 Likes