Şarj konusunda neden bu kadar kötü? 4 saatte bir şarj ediyorum cihazı, pil sağlığı %100 gözüküyor. View Post
Şarj konusunda neden bu kadar kötü? 4 saatte bir şarj ediyorum cihazı, pil sağlığı %100 gözüküyor. View Post
Tek yenilik Now Brief entegrasyonu fakat o da aktif değil hala. Bu sürümde hiç bir farklılık göremedim. View Post
Pil sağlığım %95 full mobil veri kullamımda 5.30 6 saat açık ekran süresi veriyo bence bu bataryaya göre ideal View Post
Bu yapıda s24fe deki gibi now brief ve log video gelmiş olabilir View Post
Dün cygd olan yapıgün cygx olmuş s24feye de ya bir kaç saat içinde yada yarın gelir View Post
S25 ultram var ama sanki bana cihaz yamuk gibi geliyor pung oynuyorum tel 40° oluyor sıcaklıkta titanyum çerçeve yamulurmu View Post
Arkadaşlar bu yapıda now brief ve log video eklenmiş olma ihtimali var dosya elime gelirse bakıcam View Post
Merhabalar s23 ultra cihazımı kullanırken solda sağa doğru çekince bir önceki sekmeyi giriyordu şimdide çekince ok işareti çıkıyor sağdada çıkıyor... View Post
S23 ultra kullanıyorum instagram hikaye ses eklemek istiyorum ve bunu galerime atmak istiyorum ama ses olmadan kaydet diyor ve sesli bir şekilde... View Post
User | Count |
---|---|
14 | |
13 | |
12 | |
10 | |
10 |