cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera Optimizasyon

(Topic created on: 12-13-2024 05:42 PM)
158 Views
Citos
Active Level 6
Options
Galaxy S

Samsung galaxy S22 ve Tab S9 cihazları Qualcomm cpu kullanıyor iki cihazında kameraları ve çekim kaliteleri berbat. Birde Exynos kullanan cihazlarım var M21 ve S24 şaşırtıcı derece mükemmel fotoğraflar çekiyorlar. Özellikle S22 ve S24 ufak tefek değişiklikler hariç kağıt üzerinde neredeyse birebir aynı cihazlar kamera yapılandırması da aynı ama aklım almıyor S24 aynı konfigürasyon ile S22 den nasıl daha daha kaliteli fotoğraflar çekebiliyor. Üstelik her iki cihazda da aynı kamera ayarlarını kullanıyorum. 

20 Comments
60muhammed60
Active Level 4
Galaxy S
Simdi arkadaş ne demeye calışmış burda s24. S22 den ustun olması gerekmiyomu zaten yeni cihaz
0 Likes
Galaxy S
Snapdragon Exynos karşılaştırması yapıyor Vardır ya hikaye exynos çöp Sd iyidir diye 😅
Citos
Active Level 6
Galaxy S
Hocam Exynos çöp falan değil, gayet güzel işlemciler. Ben çöp Exynos da kullandım A5 2016 modelinde onda bile gayet yeterliydi performansı, o zamandan bu zamana Exynos çok fazla iyileşme yaşadı. Bence Exynos alınabilir ve aldım da 😂
Galaxy S
Bana göre de değil ben öyle diyenlere atıfta bulundum 😄 Bende S9 da kullandım gayet güzel performansı vardı Eskiye göre baya gelişti bencede karşılaştırma devri geçti 😊
Citos
Active Level 6
Galaxy S
Üstün mü, bana göre pek bir üstünlüğü yok, kağıt üzerindeki verilerde. M21 de eski cihaz ama s22 den iyi çekiyor fotoğrafları.
60muhammed60
Active Level 4
Galaxy S
M21 vs s22 diyemeyiz baya **bleep** var ois raw kayıt daha geniş kamera (80e85derece)diyafram acıklığı farkı gecede de **bleep** atması lazım s22 nin geniş acıdada s22 almalı 3x optik zoom ois falan ne bilim 😂
Citos
Active Level 6
Galaxy S
Hocam sorun donanımsal değil zaten ki, Samsung kendi işlemcilerini kullandığı cihazların kameralarında çok daha fazla iyileştirme ve optimizasyon yapıyor ama sdm işlemcileri kullandığı cihazlara aynı özeni göstermiyor ultra ve plus modeller hariç.
0 Likes
Galaxy S
Benim de harika kamera s22 nin işlemci sorunlu
Citos
Active Level 6
Galaxy S
Hocam hadi S22 8gen1 sorunlu tab s9 8gen2 de mi sorunlu o da berbat.