cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 deneyimledim ve yorumlarım

(Topic created on: 05-20-2025 07:41 PM)
236 Views
FatihS22
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Daha önce s22 kullanmıştım sonra Samsung’dan vazgeçmiştim sosyal medya optimizasyon sorunu kamera pil sorunları s25 denedim aynı sorunlar hala daha devam ediyor anlamış değişim kamerası resmen s22 ile aynı hiçbir **bleep** yok ve beğenmiyorum hdr video gelmiş açık kapalı hiçbirşey belli değil sosyal medyayı denedim sürekli takılmalar oluyor kamerası rezalet instagram da st atmayı denedim fotoğraf geç yükleniyor işlemcisi güzel cihaz güzel soğutma ile çok güzel oyun oynanacağını düşünüyorum tamamen objektif yorumlarım ben şahsen o fiyata yine 60hz ola bile bi iPhone düşünürdüm siz ne düşünüyorsunuz 

14 Comments
Galaxy S
Sadece sosyal medya yönü ile yaklaşırsanız iphone 11 bile daha iyi kalır onun dışında çok gelişmiş bir cihaz bence
FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S

Hocam telefon güzel fotoğraf çekiyor diyelim sen bunu bir yere o şekilde atamazsan ne içine yarayacak ki galeride durmasının ne anlamı var illa ki bi yere atıcaksın 

0 Likes
Galaxy S
Sırf bunun için iphone geçilir mi bence geçilmez aynı donanımla bir kat ve kat daha pahalı
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Sosyal medya optimizasyonu nu sosyal medya düzeltir Samsung degil
0 Likes
FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S

Bu kadar iyi bir cihaz yaparken o anlaşmayı da yapması lazım Ozaman ortada iPhone diye birşey kalmaz

FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Sana şunu diyeyim 500 den fazla Android cihaz var hangisine optimze edecek sosyal medya söyle hadi diyelim s25 icin imzalandı diğer modeller ne olacak
0 Likes
FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S

Ozaman son çıkan modellerine veya s serisine yapacak eski cihazlar zaten iyi fotoğraf video çekmiyor sen iPhone a rakip telefon çıkartıyorsun ama sosyal medyası çok kötü 

0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy S
İPhone ile test etmektedir sosyal medyalar zaten kabul etmeyeceklerdir de Android için
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Seninle tamamen aynı düşünüyorum. Hem sorunsuza yakın bi deneyim için (sorunsuz demiyorum sorunsuza yakın) hemde günü geldiğinde telefonu değiştirmek istediğinde değer kaybı yaşamamak için en doğru tercih malesef iPhone. Şu zamanda fiyatlar bu seviyelere gelmişken o paraları 60 hz'li ama değerini koruyan cihaza vermek bence en mantıklısı. Bu anlamda 60 hz telefona o para verilir mi diyip bak bu 120 hz gördün müü ben parayı buna veririm işte diyenlerin parası 2-3 sene sonra pul olacakken o 60 hz'li iphone koruyacak değerini.

Not: telefon yatırım aracı değildir. İstisnalar hariç hiçbirimiz satmak için almıyoruz. Ama günü gelince hepimiz elimizdeki cihazları değiştiriyoruz. İster 6 ay sonra ister 3 sene sonra. Yani günün sonunda değerini koruması her şekilde önemli..