Herkese merhaba s23 plus cihazım şöyle bir kılıf düşünüyorum. Bunun aynısından kullanan varmi. Varsa atabilir mi görsel olarak merak... View Post
Herkese merhaba s23 plus cihazım şöyle bir kılıf düşünüyorum. Bunun aynısından kullanan varmi. Varsa atabilir mi görsel olarak merak... View Post
Merhaba, S21 fe kullaniyorum arkadaşlar mat ekran dışında kaliteli ve dokunmatiği çok etkilemeyen ekran koruyucu önerilerinizi bekliyorum. View Post
Telefonu ilk aldigimda neredeyse gozumle goruyomusum gibi gercekci ve oldukca detayli cekiyoru alali yaklasik 2 ay oldu ve ciddi bir **bleep** var ilk... View Post
Telefonu sıfırlamama rağmen pil öncekine göre aşırı hızlı bitiyor. Önceden 5.5-6 saat ekran süresi alıyordum. Eylul güncellemesi sonrası 4 saatlere... View Post
Merhaba s10 cihazımın kamerası gereksiz detay kaybediyor sanki bir makyaj uygulaması açıp pürüzsüz yapmış gibi arkadaşımın gm 9 pro cihazı bile daha... View Post
Daha düne kadar flip 4 kullanıcısdım, ekran katlanması , arka bildirim paneli dışında gerçekten hüsrana uğradığım cihaz arasında yer aldı. Şarj... View Post
Watch 6 saatime bildirimler biraz Geç düşüyor Acaba kullanan arkadaşlarda da aynı sorun varmı View Post