cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncellemeden sonra batarya hızlı azalma sorunu

(Topic created on: 05-20-2025 08:02 PM)
253 Views
ethernettin71
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar,

ONE UI7 Güncellemesinden sonra bataryam hızlı bitmeye başladı. Telefonum 7-8 aylık S24 FE, güncellemeden önce sabah telefonumu şarjdan çıkarıp akşam tekrar takana kadar şarjım %70 civarında kalıyordu güncellemeden sonra %30-35 lere düşüyor. Oyun falan oynamam yüklü oyunda yok günlük rutin işler mail sosyal medya falan, sizde de aynı sorunu yaşayan varmı yada çözüm önerileriniz nelerdir.
18 Comments
ASLAN37
Active Level 10
Galaxy S
Suçlu instagram 😊
ethernettin71
Active Level 3
Galaxy S
Yok reis one uı7 güncellemeden öncede instagrama girerdim ama bu kadar çabuk bitmiyordu
0 Likes
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
İnstagram bu aralar sorunlu zaten benimde şarj daha hızlı gitmeye başladı ama bende güncellemeden 2.3 gün sonra böyle oldu açık ekran 10 saat alıyordum wifi dahil oyun basit oyun dahil yani
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Ama pil koruması adaktif idi ilk zamanlar cidden 10 saat alıyordum şimdi tekrar kimseyi dinlemiyorum adaktif yaptım bakalım yarın ki sonuçları paylaşacam
ppink
Active Level 7
Galaxy S
büyük bi güncelleme olduğundan cihazın kullanım şekline göre çalışmaya hazırlanıyor 1-2 hafta bu sorunlar sürer sonra yerine oturur
ethernettin71
Active Level 3
Galaxy S
Fabrika ayarlarına sıfırlasak faydası olurmuki
0 Likes
ppink
Active Level 7
Galaxy S
evet samsungta sıfırlamanın iyi geleceğini düşünüyor ama bütün verileri başka bi cihaza yada bilgisayarınıza yedekleyip sonra geri almanız en iyisi
ethernettin71
Active Level 3
Galaxy S
Mutlaka tabi yedeksiz olmaz 😊
0 Likes
ASLAN37
Active Level 10
Galaxy S
Bende öyle bir sorun yok 😊