cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Isınma problemi

(Topic created on: 01-27-2024 03:07 AM)
283 Views
Thdrmss
Active Level 5
Options
Galaxy S
Telefonum da normal bi görüşme esnasında normal işlemlerle vs 57 derecelik gibi bir sıcaklık oluşuyor telefonum S21 Fe kaç kez konu açtım çoğu insana sordum fakat cihazım son güncellemeden sonra berbat hale geldi telefonu uzaktan destek ile sıfırlattım yetmedi kendim komple fabrika ayarlarına sıfırladım durduk yere ısınma takılma donma kitlenme gibi sorunlardan şikayetciyim üstüne çok ısınma sorunundan sonra ekran gölgelenmesi yaşıyorum ne yapmalıyım

image

0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S21 FE 5G kullanıyorum böyle sorun yok bence siz sıfırlayın daha mantıklı olur
Thdrmss
Active Level 5
Galaxy S
Yorumunuz için teşekkürler ama hem yetkili arkadaşlar uzaktan sıfırladı hemde ben kendim sıfırladım sorunların yok olmasını beklerken malesef daha **bleep** ve daha farklı şekilde çoğaldı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Members üzerinden test yaptinizmi
Thdrmss
Active Level 5
Galaxy S
Evet testlerimi yaptım
0 Likes
Thdrmss
Active Level 5
Galaxy S
Telefonun kitlendiğine dair video ekleyemiyorum yoksa onu da atacaktım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yazılımsal hata olarak düşünüyorum garantisi varsa gonderebilirsiniz
Thdrmss
Active Level 5
Galaxy S
Evet bir kaç kez müşteri hizmetlerine danışmadan sonra değişim talep etmeye karar verdim cihazımın garantisi mevcut ama malesef şuan yedek alabileceğim bir cihazım yok aklıma takılan ufak bir soru var S21 FE 128 GB versiyonu 20 bin ile 25 bin arası değişkenlik gösterebiliyor S23 Fe de aynı şekil de 20 - 25 bin arası değişim için farklı bir model talep edebilir miyim böyle bir hak mevcut mudur acaba
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Normal değil s21fe kullanıyorum oyun oynama,video editleme,kamera kullanımı harici batarya sıcaklığı 38i geçmez
Thdrmss
Active Level 5
Galaxy S
Yorumunuz için teşekkürler telefonu değişime göndereceğim başka yol kalmadı