cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S24 e geçmeyi düşünüyorum önerirmisiniz

(Topic created on: 04-26-2025 09:06 PM)
399 Views
-Ulas-
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhabalar, artık bu orta segment a serisi saçmalığından sıkıldım, o yüzden Galaxy A54 den Galaxy S24 e geçmeye karar verdim ancak aklımda bağzı soru işaretleri var.

*bu arada 256 GB versiyonunu alacağım.

İşlemcisi üzer mi?
Bilirsiniz ki Exynos'un kötü bir geçmişi var. Özellikle ısınma konusunda beni korkutuyor. ve şu soruları kafama sokuyor:
  • Isınma problemi var mı?
  • Arayüzde donma yapar mı?
  • Oyunlarda drop yapar mı?
  • Boşta performansı nasıl?
  • İşlemcinin verimliliği nasıl?
şu anki kullandığım a54 telefonumda bu sorunları yaşadığım için, bu konularda biraz tedirginim. inanın artık gına geldi.

Pili üzer mi?
Bildiğiniz gibi, s24 de 4000 mah pil var. acaba pili 5000 mah lık pili olan A54 e göre beni memnun edebilecek mi? çünkü gerçekten A54 ün 5000 değilde 1000 mah pili varmış gibi, o yüzden içimde biraz kuşku var.

Evet sorularım bu şekilde, cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
Düşünmeden alabilirsin

View solution in context

Solution
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Hiçbir sorunu yok gönül rahatlıgıyla alabilirsin.

View solution in context

Solution
Aytekinn
Active Level 8
Galaxy S
-ısınma problemi yok denecek kadar az oyunlarda sadece Full grafiklerde yüksek oyunları 60 fps çalıştırıyor maksimum 45 derece oluyor ama drop olmuyor.
-arayüzde donma 1 senedir kullanıyorum ve hiç yaşamadım gayet akıcı.
-oyunlarda en yüksek grafiklerde 60 70 fps alıyor pubg, genshin impact gibi oyunlar normal ayarlarda 100 fps alıyor
-Isınma dediğim gibi 45 derece gibi maksimum ayarlarda iken normal ayarlarda 42 derece ama drop yok onu da hiç yaşamadım
-boştayken beni hiç yolda bırakmadı ve iphone işine baksın öyle diyeyim yani ve ısınma falan da yok
-şarjı 1 günü rahat çıkarıyor ve 20 lerde kalıyor tüm gün kullanıyorum oyunlarda 1 saatte %20 fln yiyor ama hiç güç tasarruflu oyun oynamadım 120 fps alırken bu şarj süresi

İçiniz rahat olsun s serisi güncel telefonda bunları yaşamanız zaten mümkün değil.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

View solution in context

Solution
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy S
Gözün kapalı alabilirsin.
Ağustos ayından beri kullanıyorum.
Pili olsun akıcılığı performansı 10 numara telefon.
7 saate yakın ekran süresi alıyorum. exynos işlemci diye kötülüyorlar. zerre alakası yok

View solution in context

0 Likes
Solution
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
S serisi bur bir cihaza geçiyorsunuz dert etmeyin pil olarak çok über bir performans beklemeyin ama cihaz çok küçük olduğundan daha fazla ısınması normaldir ısınma konusundada çok serin çalışan bir cihaz olmayabilir onun dışında dert etmeyin alın geçin 👏

View solution in context

36 Comments
Solution
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
Düşünmeden alabilirsin
-Ulas-
Active Level 7
Galaxy S
bu saydığım sorunların hiç biri yok mu?
0 Likes
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
A serisinden geceksin s serisine kendim kullanmadım s24 ama öneririm çok güzel telefon uzecegini sanmam
Aytekinn
Active Level 8
Galaxy S
Kullanan biri olarak cevap yazıyorum biraz uzun olacak bekleyin yazıyorum.
Erehh
Active Level 6
Galaxy S
Aga alabiliyorsan s25e zorla baya **bleep** var arada ama a serisinden s24e geçmek zaten bi devrim arkadaşta s24plus var telefonu açar açmaz ısınmaya başlıyor aşırı şekilde ısınıyor ama ısı limitide yüksek kasma donma yapmaz
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Isınma yok bende :)
Erehh
Active Level 6
Galaxy S
İmkansız
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Değil işte cihaza absürd programlar yüklemezsen cıvıtana kadar birşeyler yapıp cihazı bıktırmazsan cihazda sana olumlu tepkiyi verir hem ısınma problemim yok gerek boşta gerek oyun oynarken üstüne üstlük Sentetik Test skorlarım fotoğraftaki gibi :)1745691989573.jpg
Erehh
Active Level 6
Galaxy S
Agam telefon kasıyor demiyorum s24 kullanan arakadas sadece brawl stars oynuyo bide arada pubg onun dışında telefonda bisey yok ben kendim test ettim telefon soğukken elime aldım 5dk da yanmaya başladı ben bile şaşırdım