cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ghost screen

(Topic created on: 10-29-2024 01:25 AM)
77 Views
weqter
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

07.10.2024 de s23 aldım vatan bilgisayar dan. 8 gün sonra ekranda hayalet ekran olduğunu tesbit ettim servise götürdüm servis yazılımsal bir sorun olduğunu yazılım atıldığını düzeleceğini söyledi fakat yazdığımdan sonra Sorun devam etti Tekrar aynı gün servise verdiğinde imei li bir şekilde video çekip bu sefer aynı servis aynı teknisyen iade istediğim için ilk başta kabul ettikleri sorunu kabul etmediler ve telefonu hatasız dediler daha sonra Samsung genel merkezi ile görüşme sağladığında ilgili servisin cihazda Herhangi bir sorun görmediğini ki ilk başta kabul etmişlerdi sorun olduğunu ben iade talep ettiğimde sorun ortadan bir anda yok oldu ve onlar da bu şekilde servisinde dediği gibi sorun olmadığını söylediler ve ben de tüketici hakem heyetine gittim Hala da bekliyorum Gerçekten zar zor biriktirip aldığım hevesle aldığım tam 33.000 TL para verdim s23 cihazı kutusunda öylece bekletiyorum ne kullanabiliyorum ne de başka herhangi bir alternatif yok koskoca Samsung şirketi bu duruma çözüm bulamadı ki ben en sonunda en azından yeni bir cihazla değişmesinin Kabul ettiğim halde herhangi bir olumlu yaklaşım olmadı işim Komik yani servisteki yetkili arkadaş telefonu karınlık temada kullanmamam doğrultusunda bana tasarrufta bulunmamı istedi yani yazın ortasında klimalı Bir araçta klima çalışmadan yolculuk etmek gibi

11 Comments
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Galaxy S
İlk rapor elinizde mi?
weqter
Active Level 4
Galaxy S
Evet iki raporda elimde
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba weqter,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aslında ilk 6 ay içerisinde iade ve değişim hakkın var diye biliyorum
weqter
Active Level 4
Galaxy S
Güya öyle Samsung dan görüşmedegim yer kalmadı ama çözüm yok şikayet var da da yazdım
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Galaxy S
Rapor da değişim vs ne yazıyor o yazı önemli zaten 2 olmuş 3 de koşulsuz değişim hakkına sahipsin
weqter
Active Level 4
Galaxy S
İlk rapor da yazılım atıldı sorun devam etmektedir yazıyor ikinci raporda ise oled ekran teknolojisi doğası gereği böyle imiş ve cevremde 8 adet s23 var ni tek benim s23 ün oled ekranının doğası böyle cok Komik degil mi
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Galaxy S

Dostum S23 ekranı OLED değil AMOLED. Bildiğin seni kandırmaya çalışıyorlar. "OLED ekranın doğası böyle" diye bir gerekçe sunmak ne kadar doğru. Bir Vatan Bilgisayar klasiği diyorum başka bir şey diyemiyorum. Teknoloji mağazaları bana göre en iyisi mediamarkt.

weqter
Active Level 4
Galaxy S
3. Derken henüz 1 ayı olmadı üçüncü kez servise verirsem koşulsuz iade etmek zorundalar mı