cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mobil veri

(Topic created on: 10-28-2024 10:33 PM)
70 Views
ErtuğrulTez
Active Level 6
Options
Galaxy S

Selamlar s21 fe cihazımda mobil veri 2 diş filan ve wp de bile mesajlar 2 tik zor oluyor çekmiyor twitter dada reel filan zor aciyor neden acaba

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ErtuğrulTez,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Hattın ne ondan olabilir mi
0 Likes
ErtuğrulTez
Active Level 6
Galaxy S
Vodafone ama normalde ful çekiyor evimden 2 3 gündür böyle sadece
0 Likes
ıenesb
Active Level 6
Galaxy S
Benim hattım bimcell aslında çok iyi cekiyordu lakin son zamanlarda birşey oldu sorunun genel olduğunu düşünüyorum
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ErtuğrulTez,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes