Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
7.0dan 6.1.1 e orjinal sürüm düşürebilir miyim? Gerçekten bilen cevaplarsa sevinirim hem orjinal surumu hemde odini indirdim sammobiledan View Post
S21fe kullanıyorum ui7 güncellemesinden sonra buds fe kulaklığım ile her bağlantj kurmaya çalıştığımda oto bağlanmıyor bana her seferinde soruyor... View Post
4.5G Bt Sürekli Açık Parlaklık Bu şekilde.Batarya kalibrasyonu yapıldı. Not :Normal Instagramda optimizasyon sorunu var gereksiz ısıtıyor cihazı... View Post
Yav ana ekran 3 tane tek widget var arka planda spotify ile ezan vakti calisiyor bide konum açık deprem bildirimi için View Post
Arkadailar elimde Samsung Galxy S20 Pulus var ve bu cihaza andiroid 15 gelmiyecekmiş size sorum şu (Bu cihaza andiroid 15 ile UI 7 güncellemesi yükle... View Post
S23 cihazımda oneui7 güncellemesi sonrası instagram da ve çeşitli uygulamalarda aşırı ısınma ve yüksek pil tüketimi gerçekleşmekte fabrika ayarlarına... View Post
Samsung dex için kullandığın veya önerebileceğiniz bir kablo varmı arkadaşlar telefon s24 ultra View Post
Son guncelleme pil perofrmansini mahvetti. Eski yazılıma donsem (eskiyi bulup odin kle yukleme) garanti bozulur mu ? View Post
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak S24 kullanıcısı olarak cihazı aldığım günden bu yana hep aynı şarj cihazını kullanıyorum orjinal olarak ama 3 gün... View Post
Bugün 4 yavda 5. Kez şarj ediyorum telefon ki günlerdir böyle. Eşimin telefonuda Samsung o da güncelleme sonrası şikayetçi şarjda. Güncelleme sonras... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1507 | |
1330 | |
910 | |
805 | |
709 |
User | Count |
---|---|
54 | |
45 | |
28 | |