cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

7.0dan 6.1.1 e orjinal sürüm düşürebilir miyim? Gerçekten bilen cevaplarsa sevinirim hem orjinal surumu hemde odini indirdim sammobiledan View Post

S21fe kullanıyorum ui7 güncellemesinden sonra buds fe kulaklığım ile her bağlantj kurmaya çalıştığımda oto bağlanmıyor bana her seferinde soruyor... View Post

Arkadailar elimde Samsung Galxy S20 Pulus var ve bu cihaza andiroid 15 gelmiyecekmiş size sorum şu (Bu cihaza andiroid 15 ile UI 7 güncellemesi yükle... View Post

S23 cihazımda oneui7 güncellemesi sonrası instagram da ve çeşitli uygulamalarda aşırı ısınma ve yüksek pil tüketimi gerçekleşmekte fabrika ayarlarına... View Post

Samsung dex için kullandığın veya önerebileceğiniz bir kablo varmı arkadaşlar telefon s24 ultra View Post

Son guncelleme pil perofrmansini mahvetti. Eski yazılıma donsem (eskiyi bulup odin kle yukleme) garanti bozulur mu ? View Post

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak S24 kullanıcısı olarak cihazı aldığım günden bu yana hep aynı şarj cihazını kullanıyorum orjinal olarak ama 3 gün... View Post

Bugün 4 yavda 5. Kez şarj ediyorum telefon ki günlerdir böyle. Eşimin telefonuda Samsung o da güncelleme sonrası şikayetçi şarjda. Güncelleme sonras... View Post