cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hızlı Şarj Sorunu

(Topic created on: 05-21-2025 01:33 AM)
251 Views
BlackOrchid
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak S24 kullanıcısı olarak cihazı aldığım günden bu yana hep aynı şarj cihazını kullanıyorum orjinal olarak ama 3 gün öncesine kadar hızlı şarj özelliği aktif olmasına rağmen bir sorun oluştu telefonum hızlı şarj olmuyor ve bu tarz bir uyarı alıyorum. Yavaş şarj ediyor ve hızlı şarj oldugu zaman 1dk sonra enerjiyi kesiyor sorun ne olabilir bileniniz varmıdır

image

0 Likes
5 Comments
FERDİ61
Active Level 5
Galaxy S
J7 2016 aldığım dönemde benzer bir problem yaşamıştım. Daha birkaç aylık cihaz orjinal şarj aleti ve kablosuyla 5 - 6 saatte doluyodu ve cihaza format atmışlardı, düzelmişti. Bir kaç sene sonra yine aynı sorunu yaşadım bu sefer kabloyu değiştirmiştim ve sorun çözülmüştü. Tabi çok eskiden yaşadığım ve hızlı şarj diye bir şeyin olmadığı zamanlar yine de benzer bir şeyden kaynaklı olabilir. İmkanın varsa farklı bir kablo hatta farklı bir adaptörle dene eğer yine düzelmez ise format atmayı deneyebilirsin.
0 Likes
Thrasher34
Active Level 5
Galaxy S
Hızlı şarj sorununa, arızalı kablo/şarj adaptörü, kirli veya hasarlı şarj portu, yazılım hatası, batarya problemi veya cihazın ısınmasına bağlı termal kısıtlama neden olabilir. İlk etapta şarj portunu bir kürdan yardımıyla temizlemenizi öneririm.
0 Likes
BlackOrchid
Active Level 3
Galaxy S
Hepsini yaptım hocam su girdiğini düşünmeye başlamıştım fakat su girse uyarı vermesi gerektiğini biliyorum uyarı da çıkmayınca çözemedim problemi bir türlü yazılımsal olabilir mi diye düşünüyorum
0 Likes
Thrasher34
Active Level 5
Galaxy S
Tüm bu adımları denemene rağmen sorun çözülmediyse, donanımsal bir arıza ihtimaline karşı uzman bir teknisyene ya da yetkili servise başvurmanı tavsiye ederim, zira sorun yazılımsal olsaydı, fabrika ayarlarına dönüldüğünde büyük olasılıkla düzelmiş olurdu.

0 Likes
BlackOrchid
Active Level 3
Galaxy S
3 farklı orjinal adaptör ve kablo ile denedim fabrika ayarlarına kadad sıfırladım lakin sonuç aynı sabah hızlı şarj ettim telefonu akşam üzeri hızlı şarj edemedim birden bire yavaş şarj etmeye başladı
0 Likes