cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Oneui7 Rezaleti

(Topic created on: 3 weeks ago)
291 Views
Odessa91
Active Level 3
Options
Galaxy S

S23 cihazımda oneui7 güncellemesi sonrası instagram da ve çeşitli uygulamalarda aşırı ısınma ve yüksek pil tüketimi gerçekleşmekte fabrika ayarlarına sıfırladım üstüne hard reset çektim temiz kurulum yaptım ancak sonuç değişmedi . Düzgün olan bir şeyi nasıl başarıp her yeni güncellemede **bleep** edebiliyor samsung anlamış değilim planlı eskitmemi başka bir durummu koskoca dev dediğimiz yıllardır tercih ettiğimiz bu firma nasıl olurdu bir yazılımı optimize edemez aylarca insanları bekletip sonuç olarakda mağdur eder anlamış değilim. Oneui7 ye acil bi fix lazım telefonun bataryası yarım günü zor çıkarır oldu havalar ısındıkça dahada fazla ısınacak ve batarya sağlığı diye bir şey kalmayacak yıllarca samsungu savunsamda artık ne inovasyon kaldı ne kalite s21 22 23 24 25 aynı kamera aynı tasarım aynı ekran aynı bokun laciverti acayip sinirimi bozmakda yavaş yavaş başka seçenekleri değerlendirme vakti geliyor samsung da nokia lg olma yolunda ilerliyor ...

9 Comments
Galaxy S
Knk belki ayarları kurcalarsa düzelir bide yazılımsal hataysa telefonu sıfıla yanda tamirciye götür belki yazılım hatalı gelmiştir
0 Likes
Odessa91
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkürler kral yorumun için telefoncu dediklerini 20 kere söküp takacak elektronik ve yazılım bilgim var cihazı hem fabrika ayarlarına sıfırladım hemde factory reset ile sıfırladım hiç bir bug üste binme durumu kalmadı bu tamamen samsungun **bleep** yemesi adam akıllı modellerde test etmeyip uyguluma optimizasyonunu yapmadan tepkiler yükselince yayınladılar alel tecel android 15 i 5 6 ay beklemiş millet beklerdi bi 3 ay daha ama sorunsuz kullanılırdı bu ısınma ve batarya sorunun çözümü yok fix güvenlik yaması bekleyeceğiz bakalım ne zaman verecek samsung bey paranla rezil olmanın en bariz yolu iyi akşamlar dilerimm ...
sabırS22
Expert Level 1
Galaxy S
Samsungun bu yazıyı ciddiyetle okuması lazım. Eskisi gibi özgün değil, popüler kültüre oynamaya çalışıyor artık
Odessa91
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle eskiden apple a taş atar ben yaptım sen takip et derdi şimdi apple ne yaparsa oda aynı yoldan gidiyor 3.5mm kulaklık jakı kutudan şarj adaptörü çıkarma tasarımın senelerce tekrarlanması vsvs gibi . Galaxy s4 s5 s6 zamanları geliyor aklıma kafayı yiyorduk gözünle sayfa kaydırmalar kızılötesi ile istedigin tv elektronik aleti kontrol etmeler neler neler samsungun başına rakiplerden birini geçirsen ancak bu kadar batırır nasıl yönetiliyor hiç mi biri çıkıp demiyor arkadaş biz ne yapıyoruz anlamış değilim sonra ceo çıkıp özür diliyor eee s25 işlemciyi değiştirdik bumu sizin gelişiminiz samsung bitti de okeye dönüyor mobil de özellikle sonu hayr olsun iyi akşamlar 👋
sabırS22
Expert Level 1
Galaxy S
Bencede samsungun acilen eskisi gibi olması lazım yoksa asıl sadık olan kullanicilarini kaybeder. Iyi aksamlar
Galaxy S
İlk guncelledigim zamanlar bir iki gün bende de oluyordu sonra sıfırladım sarjini da bitirip kapanana kadar uğraştım bitince kapalı halde sarj ettim dolunca açtım ve ondan sonra hiçbir sorun yaşamadım belki düzelir sende de
Odessa91
Active Level 3
Galaxy S
Deneyeceğim ama sanmam instagramda cihazın sol üst kısmı resmen alev alacak gibi ısınıyor şarjı da 10 dk da yüzde 7 filan gidiyor uygulamada bir sıkıntı var desem 20 dk önce güncelleme geldi ama düzelmedi bu yazılımdan samsungun el atması lazımda bakalım ne zaman yapacak gerekli müdahaleyi .
sdbkc
Active Level 3
Galaxy S
Bende sıfırlasam mı acaba diye düşünüyordum ama siz zaten her şeyi yapmışsınız, sonuç değişmemiş. Çok acil düzeltilmeli. Günlerdir 4-5 defa şarj ediyorum gün içinde
Ozlmr
Active Level 5
Galaxy S
Aynı sorunların üstüne uygulama çökmesi, üst paneli indirirken panel arası geçerken kasmalar, uygulama çıkışları bazı uygulama içi gezintilerde kasma yaşıyorum, ayrı olarak kamera performansım sanki gözlerim bozulmaya başlamışta artık eskisi gibi güzel göremiyormuşum gibi oldu pil sağlığım çok iyi durumda telefona gözüm gibi bakıyorum depolamasının yüzde atmışı anca dolu ama gel gör ki bir problem var