cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy s24 plus ekran koruyucu parmak izini okumuyor

(Topic created on: 07-08-2024 06:21 PM)
478 Views
mystery22
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar. Samsung galaxy s24 plus modelini yeni satın aldım şimdilik bir sorun yok gibi ama hangi ekran koruyucusunu taktıysam parmak izini algılamıyor. Bu sorunla karşılaşanlar vardır mutlaka. Nasıl bir çözüm buldunuz yardıma ihtiyacım var 

18 Comments
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Orijinal ekran koruyucu öneririm. Ben s23 ultra ve düz s23üme öyle yaptım. Hem netlik hem kayganlık olarak çok üst düzey.
mystery22
Active Level 1
Galaxy S
Nereden temin edebilirim peki? Malum piyasada orijinal diye bir sürü ürün satıyorlar. Siz nereden aldınız
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Amazon almanyadan kendisi satıyordu. Yarı fiyatına almıştım
0 Likes
thgnd
Active Level 7
Galaxy S
Ekran koruyucuyu değiştirdikten sonra yeniden tanittin mi parmaklari
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Merhaba, bunun çözümü oldukça basit: ekran koruyucuyu taktıktan sonra taranmış olan tüm parmakları silip yeniden birkaç defa taratın. Sonrasında sorunsuzca çalışacaktır
AtaKan54
Active Level 5
Galaxy S
Ben musterimize s24 plus nano cam kesip takiyorum hic boyle sorunla karsilasmiyorum
Galaxy S
Kalın taktırmışsın
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba mystery22,

Samsung Members uygulaması içerisinden Destek > Tanılama > Parmak izi tanıması bölümünden test ederek, sonuçları kontrol etmenizi rica ederiz. "Parmak izi tarayıcısı normal olarak çalışıyor" sonucu çıkarsa sensörde bir sorun olmadığı anlamına gelecektir.

Bu durumda da konunun çözümü için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz;

• Cihazınızda yer alan Parmak izi sensörünün temiz olduğundan emin olun. (Temiz ve yumuşak bir bez ile daire şeklinde parmak izi sensörünü temizleyebilirsiniz.)
• Cihazınızda herhangi bir aksesuarın parmak izin sensörünü engellemediğinden emin olun.
• Cihazınıza Parmak izinizi tanımlatırken bir hata oluşmuş olabilir veya tam olarak tanımlanmamış olabilir. Kayıtlı olan parmak izlerini kaldırarak, yeniden parmak izini tanımlatmanızı öneririz.

Yukarıdaki işlemleri denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD 

0 Likes
Solution
mystery22
Active Level 1
Galaxy S
Ekran koruyucuyu takmadan önce parmak izlerini sildim ekran koruyucuyu taktıktan sonra yeniden tanıttım sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim 🙂
0 Likes