cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 parmak ekran kilidi sorunu

(Topic created on: a month ago)
140 Views
stirz
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar , bu problemi yaşayan var mı bilmiyorum ama bu telefonunp parmak izi okuyucusu bi işe yaramıyor sanki. Bazen5. 6. denemede okuyor, bazen hiç okumuyor. Ekran koruyucudan dolayi olabilir diye 3 kere ekran koruyucu değiştirdim durum aynı, parmağım tahriş olmuştur diye bikac kere yenidrn tanımladim yine durum değişmedi

Bu arada yüz tanıma sadece gün ışığında çalışıyor , ondan tamamen vazgeçtim.

Roket gibi hızlı bi telefon yapmışlar ama içine giremiyorsun
11 Comments
siyahzetsu
Active Level 1
Galaxy S
Bendede hic okumuyor acaba koruyucu camdan mi
0 Likes
pixelprof
Active Level 1
Galaxy S
bazen gec okuyor qma bence ekran koruyucudan
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Galaxy S
Ekran koruyucu yada parmağınızdan kaynaklı oluyor genelde.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Galaxy S
Bende parmağım nemli ise hemen okuyor yalnız kuru ise zor okuyor. Ekranda ekran koruyucu takılı.
0 Likes
tghyffa
Active Level 8
Galaxy S
Bende sorun olmuyor tek tük olmuştur belki öyle ama genelde sensörün üzerine koyduğum gibi açılıyor telefon ekran koruyucu kullanmıyorum muhtemelen koruyucudan dolayı olabilir
0 Likes
AdaYağız
Active Level 6
Galaxy S
Yüzünü parmağını silip tekrardan tanıt parmağında nemli olması lazım kuru ise zor okuyor
0 Likes
stirz
Active Level 1
Galaxy S
Herkese günaydın,cevaplar icin teşekkürler. Ekran koruyucu önemli bi faktörmüş bu yüzden 3 ekran koruyucu değiştirdim.
Ekran koruyucusundan memnun olup tavsiye etmek isteyen varsa son bir kez değiştirmek isterim:)

0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 6
Galaxy S
Amfilm marka cam filmi aldım amazondan one tocuh. İçinden 2 adet çıkıyor ve 1 senedir kullanıyorum kılıcal cizikler dahi çok az ve parmak izindede herhangi bir okumamazlık yapmıyor tekte alıyor genelde.
0 Likes
stirz
Active Level 1
Galaxy S
Tesekkür ederim🙏