cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy s24 plus ekran koruyucu parmak izini okumuyor

(Topic created on: 07-08-2024 04:21 PM)
1979 Views
mystery22
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar. Samsung galaxy s24 plus modelini yeni satın aldım şimdilik bir sorun yok gibi ama hangi ekran koruyucusunu taktıysam parmak izini algılamıyor. Bu sorunla karşılaşanlar vardır mutlaka. Nasıl bir çözüm buldunuz yardıma ihtiyacım var 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba mystery22,

Samsung Members uygulaması içerisinden Destek > Tanılama > Parmak izi tanıması bölümünden test ederek, sonuçları kontrol etmenizi rica ederiz. "Parmak izi tarayıcısı normal olarak çalışıyor" sonucu çıkarsa sensörde bir sorun olmadığı anlamına gelecektir.

Bu durumda da konunun çözümü için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz;

• Cihazınızda yer alan Parmak izi sensörünün temiz olduğundan emin olun. (Temiz ve yumuşak bir bez ile daire şeklinde parmak izi sensörünü temizleyebilirsiniz.)
• Cihazınızda herhangi bir aksesuarın parmak izin sensörünü engellemediğinden emin olun.
• Cihazınıza Parmak izinizi tanımlatırken bir hata oluşmuş olabilir veya tam olarak tanımlanmamış olabilir. Kayıtlı olan parmak izlerini kaldırarak, yeniden parmak izini tanımlatmanızı öneririz.

Yukarıdaki işlemleri denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD 

View solution in context

0 Likes
Solution
mystery22
Active Level 1
Galaxy S
Ekran koruyucuyu takmadan önce parmak izlerini sildim ekran koruyucuyu taktıktan sonra yeniden tanıttım sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim 🙂

View solution in context

0 Likes
18 Comments
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
nano denedin mi?O da olmuyorsa teknik servise ver.
SM-A346E
Active Level 8
Galaxy S
Öncelikle hayırlı olsun memberstan telefon tanılaması yaptınız mı sorun yoksa ince nano cam deneyin hayalet camda zaten okumakta zorluk çeker o şekilde bi bakın sorun duzelmezse servise gidin inşallah düzelir
AtaKan54
Active Level 5
Galaxy S
Kardesim telefoncuyum ben ekran koruyucu takmadan oncr parmak izini tanila bendede ayni sorun var camj yeni taktigim icin cikarmak istemedim
AtaKan54
Active Level 5
Galaxy S
Parmak izini yap yeni cam tak sorun cozulecektir
mystery22
Active Level 1
Galaxy S
Parmak izini tanıladım ekran koruyucuyu takınca hatalı olarak algılıyor. Ekran koruyucuyu çıkardığımda sorunsuz çalışıyor.
0 Likes
GLX120
Active Level 8
Galaxy S
Telefon ekran hassasiyetini arttırın eğer ekran koruyucu taktıysanız
mystery22
Active Level 1
Galaxy S
Hassasiyeti arttırmayı nasıl yapacağım
0 Likes
GLX120
Active Level 8