Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
One UI7 güncellemesi için csc değiştirenler mayıs ayı güvenlik güncellemesi geldi mi? View Post
Eskiden 1 saatte %4 yerdi şuan %10. Artık şarjım dayanmıyor. Güncellemeden sonra oldu. Sildim eski sürümü buldum geri yükledim yine aynı View Post
Kısa ve net arkadaşlar... Hangisi; Samsung S25 256GB Gümüş Samsung S24 Ultra 256GB Titanyum Gri Samsung Z Flip 6 512GB Gümüş Oyun odaklı bir... View Post
Şarja takınca çıkan ses one ui7 ile birlikte değişti mi sizde bdnde değilmedi ondan soruyorum View Post
S23 telefonum hiçbirşey yapmıyorken bile neredeyse 40 dereceye çıkıyor ne yapmalıyım View Post
Şu şarj kullanımına bakar mısınız?? View Post
arkadaşlar one ui 6.1 iken wp bildirimleri kilitli ekranda tam saatin altinda yani ekranin ortasinda gorselde attigim yerde wp simgesi ile geliyordu... View Post
one ui 7 yeni gelen icon paketi gibi seyi güncelldikten sonra ana ekrandaki tum uygulamalar gitti nedeni nedir bilen varmi View Post
Arkadaşlar merhaba bu Oneui 7 midir nedir bu laneti yükledikten sonra şarzım su gibi akıp gidiyor. Bu duruma karşı umarım samsungun bir düşüncesi... View Post
Normalde game bossterda bildirimleri oyun sırasında engelleme vardı ama one ui 7de bulamadım kaldırdılar mı başka bi yerde mi bilen var mı View Post
Subject | Likes |
---|---|
29 | |
26 | |
24 | |
24 | |
21 |
User | Likes Count |
---|---|
1503 | |
1256 | |
807 | |