- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-04-2020 11:44 PM (Last edited 01-04-2020 11:50 PM by User0000004 ) in
Galaxy SAndroid 10 güncellemesine acil bir yama gerek s10 da ilk zamanlar yaşanan batarya sorunu tekrar hortladı telefon 1 günü çıkarmıyor Klasik samsung bir yeri yaparken yine bir yeri batırıyor ocak güvenlik yamasında batarya ile ilgili bir optimizasyon gerekli tel durduğu yerde 1 saatte yüzde 20 25 şarj harcıyor 3400 mah batarya zaten yetersiz bide şimdi bununla uğraşıyoruz samsung Türkiye yetkilileri Koreye iletin bu böyle olmaz 8000 tllik cihazı 1 gün kullanmıyoruz.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2020 12:56 AM in
Galaxy SMerhaba Odessa91,
Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm.
Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgünüm. Güncelleme sonrası bu durumun birçok sebebi olabilir.
Bunların en başında ise ;
- Kullanım alışkanlıkları,
- Senkronize olmamayan uygulamalar olarak sıralayabiliriz.
Pil sağlık durumunuzu ve pil tüketim kontrolünü öncelikle aşağıda size sayacağım adımlar ile yapmanızı önerim.
- Samsung Members > Yardım Alın (Members Sağ Alt köşede bulunur) > İnteraktif Kontroller > Pil seçeneneklerine dokunalım
- Pil Durumu İyi veya Kötü bilgisi gelecektir. Hangi bilgi karşınıza çıktı? -İYİ- ( Eğer “KÖTÜ“ gözüküyorsa bundan sonraki adımları atlayarak direkt yedekleme ve sıfırlama işlemine geçebilirsiniz.)
- Gerekli işlemleri sağlayabilmek için menüden tekrar Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Pil Kullanımına giriş yapalım.
Bu noktadan sonra Android OS ve Android Sistemi kullanım oranı kaç yazmaktadır?
A ) %20 nin altında ise cihaz performanısınız kullandığınız uygulamalar kaynaklı çabuk tükeniyor.
B ) %20 nin üzerinde ise cihazda yazılımsal bir problem olma ihitmaline karşı yedeklerinizi aldıktan sonra sıfırlamanızı ve bir süre herhangi bir uygulama yüklemeden kullanmanızı öneririm
Tüm bu işlemlere rağmen sorun devam ediyor ise;
htt target=_blankps://www.samsung.com/tr/support/service-center/ adresinden size en yakın yetkili servis bilgisine,
htt target=_blankp://livechat.support.samsung.com/customer_new/TR - canlı destek ekibimize,
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/ - azaktan bağlantı ekibimize
ve 4447711 numaralı Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2020 12:24 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2020 12:56 AM in
Galaxy SMerhaba Odessa91,
Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm.
Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgünüm. Güncelleme sonrası bu durumun birçok sebebi olabilir.
Bunların en başında ise ;
- Kullanım alışkanlıkları,
- Senkronize olmamayan uygulamalar olarak sıralayabiliriz.
Pil sağlık durumunuzu ve pil tüketim kontrolünü öncelikle aşağıda size sayacağım adımlar ile yapmanızı önerim.
- Samsung Members > Yardım Alın (Members Sağ Alt köşede bulunur) > İnteraktif Kontroller > Pil seçeneneklerine dokunalım
- Pil Durumu İyi veya Kötü bilgisi gelecektir. Hangi bilgi karşınıza çıktı? -İYİ- ( Eğer “KÖTÜ“ gözüküyorsa bundan sonraki adımları atlayarak direkt yedekleme ve sıfırlama işlemine geçebilirsiniz.)
- Gerekli işlemleri sağlayabilmek için menüden tekrar Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Pil Kullanımına giriş yapalım.
Bu noktadan sonra Android OS ve Android Sistemi kullanım oranı kaç yazmaktadır?
A ) %20 nin altında ise cihaz performanısınız kullandığınız uygulamalar kaynaklı çabuk tükeniyor.
B ) %20 nin üzerinde ise cihazda yazılımsal bir problem olma ihitmaline karşı yedeklerinizi aldıktan sonra sıfırlamanızı ve bir süre herhangi bir uygulama yüklemeden kullanmanızı öneririm
Tüm bu işlemlere rağmen sorun devam ediyor ise;
htt target=_blankps://www.samsung.com/tr/support/service-center/ adresinden size en yakın yetkili servis bilgisine,
htt target=_blankp://livechat.support.samsung.com/customer_new/TR - canlı destek ekibimize,
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/ - azaktan bağlantı ekibimize
ve 4447711 numaralı Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2020 01:17 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink