- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
samsung s10+ telefonu yaklaşık 4 yıldır kullanıyordum telefon durduk yere donuyor ve sonra kendi kendine durmadan açılıp kapanıyor. hatta bazen hiç açılmıyor ekranda samsung galaxy s10+ ve android logosu oluyor ve böyle döngü devam ediyor. fabrika ayarlarına geri aldım factory reset attım bir iki gün kullandım sorun tekrar ortaya çıktı tekrar fabrika ayarlarına almak istediğimde sorun bu ayarları yaparkende çıkmaya başladı fabrika ayarı yaparken de açılıp kapanıyor. Fabrika ayarlarını hem ayarlardan hem de factory olarak yaptım sorun düzelmedi.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-06-2023 02:40 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-06-2023 10:47 AM in
Galaxy STamirciye götürdüm işlemciyi değiştirdiğimizde düzelir dedi, 2500₺ karşılığında değişim yaptı ama sorun hala devam ediyor. tamircinin işlemcide ısrar etmesi ise sanırım telefon açılıp kapandığı esna da telefonun Bixby tuşunun olduğu taraf ısınıyor yani işlemcinin olduğu taraf (ama bu telefonlar kamera açık olduğunda ya da işlem yaparken hep ısınıyor zaten), ısındığı için işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyordu sanırım ama sorunumu çözmedi.
Ben bu olayın donanımsal olduğunu sanmıyorum tabii uzman kişiler daha iyi bilir ama işlemciden olsa telefon ara sıra hiç bir şey yok muş gibi çalışıyor sonra bir bakıyorsun aç kapa döngü içine giriyor, batarya, aç kapa tuşları ya da ana kartta her hangi bir sorun yok gibi görünüyor. Programsal olabilir mi, programsal ise fabrika ayarı yapıldığında düzelmesi gerekmez mi! Fabrika ayarlarında sanırım Android sürümü değişmiyor, Android sürümünden kaynaklı olabilir mi!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-06-2023 11:00 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-06-2023 11:53 AM in
Galaxy Sfabrika ayarlarına döndürdüm ama sorun yine devam ediyor, cihaz kurulumunda da kapanıp açılıyor. başka bir öneriniz var mıdır?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-06-2023 02:40 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-06-2023 12:54 PM (Last edited 07-06-2023 12:54 PM ) in