cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S10+ 512GB 8GB Ram Telefon Durmadan Açılıp Kapanıyor

(Topic created on: 07-06-2023 10:28 AM)
381 Views
galiparduc
Active Level 1
Options
Galaxy S

samsung s10+ telefonu yaklaşık 4 yıldır kullanıyordum telefon durduk yere donuyor ve sonra kendi kendine durmadan açılıp kapanıyor. hatta bazen hiç açılmıyor ekranda samsung galaxy s10+ ve android logosu oluyor ve böyle döngü devam ediyor. fabrika ayarlarına geri aldım factory reset attım bir iki gün kullandım sorun tekrar ortaya çıktı tekrar fabrika ayarlarına almak istediğimde sorun bu ayarları yaparkende çıkmaya başladı fabrika ayarı yaparken de açılıp kapanıyor. Fabrika ayarlarını hem ayarlardan hem de factory olarak yaptım sorun düzelmedi.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
O zaman servise vermenizi tavsiye ederim

View solution in context

6 Comments
galiparduc
Active Level 1
Galaxy S

Tamirciye götürdüm işlemciyi değiştirdiğimizde düzelir dedi, 2500₺ karşılığında değişim yaptı ama sorun hala devam ediyor. tamircinin işlemcide ısrar etmesi ise sanırım telefon açılıp kapandığı esna da telefonun Bixby tuşunun olduğu taraf ısınıyor yani işlemcinin olduğu taraf (ama bu telefonlar kamera açık olduğunda ya da işlem yaparken hep ısınıyor zaten), ısındığı için işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyordu sanırım ama sorunumu çözmedi.

Ben bu olayın donanımsal olduğunu sanmıyorum tabii uzman kişiler daha iyi bilir ama işlemciden olsa telefon ara sıra hiç bir şey yok muş gibi çalışıyor sonra bir bakıyorsun aç kapa döngü içine giriyor, batarya, aç kapa tuşları ya da ana kartta her hangi bir sorun yok gibi görünüyor. Programsal olabilir mi, programsal ise fabrika ayarı yapıldığında düzelmesi gerekmez mi! Fabrika ayarlarında sanırım Android sürümü değişmiyor, Android sürümünden kaynaklı olabilir mi!

narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
İşlemciyi değişmek diye bisi yok sakın yaptirmayin.. verilerinizi yedek alip Cihazi fabrika ayarlarına geri dönün duzelecektir.
galiparduc
Active Level 1
Galaxy S

fabrika ayarlarına döndürdüm ama sorun yine devam ediyor, cihaz kurulumunda da kapanıp açılıyor. başka bir öneriniz var mıdır?

Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
O zaman servise vermenizi tavsiye ederim
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Yazılım atmayı denediniz mi ? Ayrıca evet telefocunun islemciden suphelenmesi normal çünkü genelde hep onun altından çıkıyor bu işler . Ama neden olan tek şey onlar değil , bildigim kadarıyla anakat ve üzerindeki parçalarda olabilecek herhangi bir sorun buna neden olabiliyor . Detaylı bir anakart incelemesi yapmadan da bunu bilemeyiz . Tavsiyem direkt anakarti degistirmeniz olacaktır .
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihazı servise gönderip orada bir kontrol ettir ya da kendini yeni bi telefon al.