cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy galeri

(Topic created on: 05-19-2024 02:41 PM)
173 Views
ozlemm
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Benim 19 mayıs paylaşımım hem kendi sayfamda hem de forumda görünmüyor neden böyle hemen düzeltin bunu Teşekkürler 
25 Comments
Galaxy S
Ya ben de sinir oldum! Gönderiyi taşıyorlar Benimkini de taşımışlar hemen! Gönderiler İbrahimin gönderisinin altında
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung Forum kullanıcıları,

Forum içerisinde "Topluluk Kuralları"na aykırı olan durumlar dışında başlıklarınız veya yorumlarınızda herhangi bir kaldırma, silme durumu söz konusu değildir. Yapılan işlem akışımızı kısaca belirtmek isteriz.

1- Açtığınız konunun içeriği ile alakalı veya ilişkili daha önce açılmış bir başlık mevcut ise sizin açtığınız başlık o sayfaya yorum olarak taşınır. Herhangi bir şekilde topluluğu rahatsız etmediği sürece yorum silme durumu söz konusu değildir. Kendi sayfanızda bunu "Yorumlar" kısmından görüntüleyebilirsiniz. Samsung Forum’da içerik paylaşma kurallarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://r2.community.samsung.com/t5/Forum-Kurallar%C4%B1/SAMSUNG-MEMBERS-FORUM-%C4%B0%C3%87ER%C4%B0K...

2- Açılan başlıktaki konu çözüme kavuştuysa, konu kilitlenmekte ve yeni yanıtlara kapatılmaktadır. 

Anlayışınız ve foruma yaptığınız katkılar için teşekkür eder, görüş ve önerilerinizle birlikte aramızda görmekten her zaman memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Galaxy S
Yorum değil gönderi taşınıyor sayın mod Ben herhangi bir başlık atmadığım halde benim gönderim de taşındı Bunu nasıl açıklayacaksınız?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Keşke boş gönderileri de böyle birleştirseniz

Atatürk e saygımızı kimse sorgulamasın Atatürk gönderileri asla bir boş gönderi olarak sayılamaz ve birleştirme yapılması dahi söz edilemez!!!!

Gönderileri tekrardan eski haline getirin !!!!
Galaxy S
Aynn katılıyorum kardeşim 👍
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Alfatürk,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Önerimi dinlediğiniz için teşekkürler, kızdığım nokta aşırı saçma gönderiler forumda dururken Atatürk ile paylaşımlara böyle yapılmasına kızıyorum

Atatürk sevgimiz sonsuza dek sürecek ❤️
0 Likes
Galaxy S
Ben taşımasınlar diye başlık atmadım gene de taşımışlar
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Görselden tanımıştır.