cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy galeri

(Topic created on: 05-19-2024 11:32 AM)
465 Views
ozlemm
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Benim 19 mayıs paylaşımım hem kendi sayfamda hem de forumda görünmüyor neden böyle hemen düzeltin bunu Teşekkürler 
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Emoji koydum bayrak belki ondan olabilir
0 Likes
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy S
Ben boş bir paylaşım yapmadım benim paylaşımım benim sayfamda da duracak forumda da duracak illa silkeleyelim istiyorsunuz yani sabah sabah sinirlendim
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
O kadar bot dolaşıyor forumda onlara bişey yapmazlar bizim gönderimize göz korlar O kadar emek verdim düzenleme yaptım hepsi çöpe gitti!
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy S
Aynen yaa batıyor heralde bizim paylaşımlar birilerine saygıdeğer modlar yapay zekaya kurban gitmeyin ağırlığınızı koyun yani
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Malesef , hepsi de robota dönmüş Hayır, eskiden yoktu böyle şimdi ne değişti Galeriyi de saçma bi şekilde 2 3 gün sonra yorumlara kapatıyorlar Değişik ya hepsi
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef Aynı Konular İlk atılan Tek bir Gönderinin altına taşınıyor. 😊
İbrahim Kardeşimiz Gönderisi'nin altına taşındı Tüm 19 Mayıs Gönderileri. 👇

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Gallery/19-mayıs-gençlik-bayramı-kutlu-olsun/td-p/1617655...
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Sayın modlar 19 Mayıs ile ilgili bir gönderinin altına taşınan gönderiler tepki üzerine çıkarılmış ama benim gönderim hala orda duruyor Lütfen benim gönderimi de diğer gönderiler gibi gönderinin altından çıkarın
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Atatürk e saygısızlığı asla kabul edemem .
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen bende Birde topluluk gönderisi yle bu bir değil ki Başlık aynı olsa da içerik farklı Saçmalık yani

Bir de ilginç bir durum daha var Önceden topluluk gönderilerinde yorumları kaparlardı galeriyi serbest bırakırlardı Şimdi tam tersi Topluluk duruyor galeriyi kapatıyorlar Bu da bana garip geldi Anlayamadım sebebini
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Başardık sonunda tepkilerimiz - özellikle senin ve Alfatürk'ün- sayesinde 👍🙏