cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch Ultra

(Topic created on: 07-12-2024 07:09 PM)
333 Views
GLXY_S23_S24ULTRA_WU
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Valla ne diyim bilemedim ama hem çok şaşkınım hem de açıkçası cihazı çok ama çok beğendim , zaten beklediğim bir cihazdi ama şaşkınlığım sebebi fiyatı, açıkçası bu kadar yüksek bir fiyat beklemiyordum şok oldum almayı düşünüyordum ama maalesef fiyat nedeniyle direk kafamda bitirdim , artık teknosaya gidip bakar bakar dururuz , keşke bu kadar yüksek olmasaydi da alabilseydik , sizce fiyatı 20K bantlarına düşer mi ?

image

image

image

image

27 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
İmkan Vermem Kardeşim, 20K Bandına Düşmesi Dolar Fiyatı Bazında Bilene İmkansız.

Muhtelen Eğer ki anı Bir enflasyon Oynaması Olmaz ise 2 yada 4 ay içinde 35.000TL Bandına Düşebilir.

LTE Sertifikası Bulunmakta Cihazda Yani Ayrı Bir telefon olarak Değerlendirilmektedir.
21.000TL'dir Vergisiz Fiyatı,
1 Ürün fiyatı Kadar Vergi Üzerinde Ülkeye Girişte Konulmakta.
Galaxy S
😦
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef Bu Konulara alıştık Bende Telefonlarda da aynı oran Var 1 yada Duruma Bağlı Olarak 2 telefon parası üzerlerine Konulmakta Vergi olarak.
Galaxy S
Bende düşmez diye tahmin ediyorum
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Tamam güzel kaliteli cihaz ama bildiğin Apple watch ultra özentisi hatta çakması olmuş bence. Apple watch ultradan sonra aynı segmentte başka markalarda saatler çıkardı ama tamamen özgün tasarımlardı. Samsung kasayı bile hafif köşeli yapıp yuvarlak ekranı o kasaya oturtmuş. Kayış modelleri desen aşırı benziyor.. Baya özenmiş apple watch'a. Sonuçta yine söylüyorun kaliteli güzel cihaz orda problem yok ama çok özenti..
Galaxy S
Hepsi birbirinden bişeyler kopyalıyor işte , teknoloji piyasası böyle 🤷‍♂️
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Katılıyorum özellikle donanımsal özellikler anlamında hepsi birbirinden yerine göre kopya çekiyor. Ama tasarımsal olarak bu derece benzememeli diye düşünüyorum. Çünkü bana çok çakma yada özenti geliyor. Ama herkesin düşüncesine saygım var tabi
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Samsungun kendi eski tasarımı köseleri büyüttün mü galsxy watch ultra. Yani ilk Apple yaptı diye herkes aynı şeyi söylemesi garip.

Evet kordon kısmında turuncuya birebir appledrn kopya ama ona kimse inkar edemez. Fiyat politikası v.sde aynı1720803694180.jpg
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Attığın görselde ki eski saatin şimdikiyle hiç alakası yok bence. O saatin kasasıda baya baya yuvarlak. Yeni saatte baya baya apple çakması. Ama samsungun ilk akıllı saatine bakarsan o direk kareydi bak. O zamanlar apple'ın saati bile yoktu. Saatin kamerası vs bile vardı. Gerçi o da iyi anlamda söylüyorum özgün bi tasarımdı ultranın tasarım diliyle yine alakası yoktu. Şuan model adını hatırlamıyorum. Ama bu attığın örnekti ki saatin şimdi ki ultra modelle hiç alakası yok bence..
0 Likes