Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
samsung 15.55 kadar telefon komple kapalı nasıl ölçtün View Post
Sanırım en yakın zamanda baz model s24 veya s25 geçeceğim valla😃 View Post
en üst sekment telefona bir sürü para ver sonra güncelleme sonrası telefonu günde 3 defa şarza tak View Post
One iu 7 sonra telefonum cok isiniyor .çozulur diye bekliyorum View Post
Şu sağ üst köşede batarya yüzdesinin yanındaki yeşil ışık nedir? Nasıl kapatılır kapatmak lazım mı View Post
Son güncellemeden sonra su gibi gidiyor şarj. Herkeste böyle mi, nasıl düzelecek bu? View Post
S24 ultra mayıs güncellemesiyle ekran süresi ve bekleme süresine bakıldığında aldığım ekran süresi sizce nasıl olmuş View Post
Odak ve dokunmatik sorunundan dolayı garantiye gönderdim ve sadece kameraları değişerek (dokunmatik sorunu hala devam ediyor) içinde toz bulunan... View Post
Sizce nasil ? View Post
S23 ultra server kayıtlı mı s24 fe mi Uzun süre kullanıcam önemli olan kamerasi ve özellikle batarya süresi (Güvenilir yerden alıcam yd cihazı sorun... View Post
Subject | Likes |
---|---|
29 | |
26 | |
24 | |
24 | |
21 |
User | Likes Count |
---|---|
1488 | |
1311 | |
832 | |