Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yapay zekanın tahmini Sizce? View Post
Hala s24 ultraya 15 sürümü gelmedi s25 serisi cikali 5 ay olacak bilerek geciktiriliyor ben sorun olduğunda inanmıyorum diğer telefonlarda çalışan s24... View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes.Video 30 sn işlenmesi uzun sürebilir.Kardeşimin telefonunda far.k ettim. View Post
Merhaba 22.04.2025 23:47 %70 4.5G %30 Wi-Fi AoD kapalı FHD 120 Hz Konum her zaman açık View Post
Son 2 gündür instagram bir cok kez çökme yaşamaya başladı daha önce hiç böyle bisey yaşamadım her zaman olmuyor ama hızlı bir şekilde işlem yapmaya... View Post
One uı 7 Türkiyede nezaman yayınlanır bilen varmı ? View Post
Arkadaslar ben mi bulamadım hiçbir fikrim yok ama Bildirimlerin simgesini göstermek yerine sayıyla göstermeyi kullanıyodum ben bu özellik kaldırılmış... View Post
Sizcetab s9 ultraya ne zaman gelir View Post
Hayırlı akşamlar members âhâlisi, FWD (Fas) çıkışlı bir S25 Ultra kullanıcısı olan dostumun cihazında Nisan güncellemesini gördüm. Bu güncellemede... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1489 | |
1298 | |
1278 | |
1062 | |
1037 |
User | Count |
---|---|
44 | |
38 | |
31 | |