cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s24 ultra arka camın çok kolay çizilmesi

(Topic created on: 04-08-2025 11:12 AM)
2253 Views
utkuulas
Active Level 4
Options
Galaxy S

Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının çizilmesi şaka gibi bir firmasınız hani verdiğiniz sağlamlık garantileri nerde samsung ? Telefonuma su değmesinden bile korkuyorum artık büyük ihtimalde elden çıkarıcam keşke iphone alsaydımda hiç bu şekil bi mesaj yazmak zorunda kalmasaydım

25 Comments
Efe_58
Active Level 1
Galaxy S
Kılıf ve ekran koruyucu olmadan 8 aydır kullanıyorum sayısız düşürdüm her zemine bıraktım aldım daha nokta bir çizik dahi yok s24 ultra da ne arka cam da ne ön ekranda
utkuulas
Active Level 4
Galaxy S
2 aydır kılıfla kullanıyorum 1 kere düşürmedim arka camda belirgin kalın çizikler mevcut
0 Likes
Efe_58
Active Level 1
Galaxy S
Bence kılıfınızda problem var sert kılıf ise içeriye giren toz bile çizebilir kılıf darbeyi engelliyor ama aralara hep toz dolduruyor
0 Likes
utkuulas
Active Level 4
Galaxy S
Tozdan değil kılıfın kamera bölümü açık zaten ben neden bu kadar kolay çizildi diyorum yarım mı okuyosunuz dostum
0 Likes
AdarkKnight
Active Level 5
Galaxy S
Kardeşim ben de kullanıyorum aynı cihazı cihaz kaç kere yerlerde yuvarlandı. Benim de kamera kısmım açık. Nokta çizik yok. Ekranda koruyucu bile kullanmıyorum. Telefonu koyduğun yerde sen farketmeden sivri bir cisme denk gelmiştir. Bu her telefonda yaşayabileceğin bir şey. Ben bu telefonla 3 saat havuz altında çekim dahi yaptım en ufak sorunu olmadı. Bariz kullanıcı hatası olduğu belli çiziklerin.
0 Likes
utkuulas
Active Level 4
Galaxy S
Kardeşim telefonu çantayla taşıyorum
0 Likes
AdarkKnight
Active Level 5
Galaxy S
Güzel kardeşim şuan watch 7 kullanıyorum ama kasasında nokta kadar aşınma var. Ben de gözüm gibi sakınıyorum ama belli ki farketmeden bir yere vurmuşum. 50 kişi cihazın çok kez düşmesine rağmen sağlam olduğunu söylüyorsa ve sen bunu görmemişsen, ya cihaza çok sert bir müdahale olmuştur ya da cihazın replikadır. Titanyum çerçeve,ekran ve arka kapak yapısı bayağı bir sağlam bir cihaz. Samsung fanı değilim sadece kullandığım cihazı biliyorum ve diğer insanların yorumları da bu dediğimi destekler nitelikte. Arkadaşım 15pm cep hizasından düşürdü her yeri çizik içinde kaldı. Ben telefonu duvara fırlattım yanlışlıkla çizik yok cihazda.
0 Likes
utkuulas
Active Level 4
Galaxy S
Bende watch 7 kullanıyorum samsung ondada benim bi sorunum yok herhangi bi koruması yok çarpıyorumda ne aşınma var ne biiey
0 Likes
Negans
Active Level 5
Galaxy S
Hocam dedikleriniz doğru ise cihazı hava çizmiş olmalı, bende 10. ay oldu s24u kullanıyorum sadece kılıfı var ve baya bir düşürdüm ona rağmen hiç bir yerinde çizik mizik yok. İphone alsanız yüksek ihtimal çizikten fazlası olurdu ben diyim. Çocuk mocuk habersiz almıştır düşürmüştür belki de?