cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S24 Ultra için One UI 7.0 Beta Bu Ülkeler için Hazır Durumda 📱👇

(Topic created on: 08-21-2024 10:54 PM)
101 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S
Samsung Galaxy S24 Ultra için One UI 7.0 Beta Bu Ülkeler için artık neredeyse hazır durumda.

image
Galaxy S24 Ultra 

Samsung Galaxy S24 Ultra One UI 7 Beta Güncellemesinin çıkış tarihi hala bir gizem olmaya devam ediyor, ancak Eylül ayı başlarında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

One UI 7.0 Beta ilk olarak Galaxy S24 serisi için piyasaya sürülecek. Beta güncellemesinin Çin, Almanya, Hindistan, Polonya, Güney Kore, İngiltere ve ABD de dahil olmak üzere 7 farklı ülkede kademeli olarak veya aynı anda başlaması bekleniyor. 

Kaynak: SamyFans 

29 Comments
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Çok katılıyorum ve insanlar bunu gerçekten ne zaman anlayacak merak ediyorum
VedatA545G
Expert Level 5
Galaxy S
Türk milleti ne zaman anlayacak ki? Cebinde para varsa telefon alırlar ama alınca da ne değişti birşey değişmedi sonra sorun çıkıyor aldığında da pişman oluyorlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şimdi güzel telefon kullanmayı herkes ister O ayrı bir konu Ama bu kadar yüksek paralar vermeye gerek var mı hangi marka olursa olsun bence gerek yok ha çok parası olan verir o ayrı konu ama en azından şunu yapabilirsin burada marka ismi söylemeyeceğim mesela X1 markanın amiral gemisi cihazı örnek veriyorum 70.000 TL ise y markası 50.000 TL ise ve özellikleri de senin işini görüyorsa niye 50.000 TL'lik olan cihazı almayasın
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Malesef güncelleneye fazla önem veren ne biliyim bunu ilk sıraya koyan bi insan apple'dan başka telefon almamalı. Tüm dünyaya her güncellemesini aynı anda uzun yıllar veren tek marka konumunda şuan
Zeld
Active Level 3
Galaxy S
Tüm dünyaya aynı anda çıkarsa ne olur geç çıksın sorunsuz çıksın bugOS buglarla dolu tiktoktan (10dakikdada tüm teknoloj) diye bir kullanıcı var videolarına bak istersen
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Valla kardeşim ben ios'un sorunsuz olduğunu söylemiyorum ama sen android ve oneui'ın o kadar geç gelmesine rağmen sorunsuz falan olduğunu düşüyosan asıl sıkıntı orda zaten. İosda da sorunlar var ama oneui hem geç geliyor hem de yine sorunlu geliyor.. Gerçi bu senin için farketmez sanırım. Çünkü bunu görmeyip yada görmek istemeyip onui savunma refleksiyle ios'a bugos demenden anlaşılıyor
Zeld
Active Level 3
Galaxy S
Kanka 2 bucuk yıl iphone 11 kullandım ben boş konuşmuyorum yani
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
5-6 ay öncesine kadar 12 yıl boyunca boşluksuz aralıksız samsung kullandım kanka. İnan bende boş konuşmuyorum. Malesef hem geç hem sorunlu veriyor güncellemeleri..
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Doğru
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Eyv kardeşim