cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Beta Güncellemesi: İşte Güncelleme Alacak Modeller

(Topic created on: 12-17-2024 06:15 PM)
531 Views
moonlit_floor
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba forumun üyeleri. One UI 7 Beta güncellemesini sonunda hangi cihazların alacağı duyuruldu. Kısaca sizler için özetledim. Haydi inceleyelim.

Samsung, akıllı telefon kullanıcılarını heyecanlandıracak bir haberle gündemde: One UI 7 Beta güncelleme takvimi paylaşıldı. Bu güncelleme ile birlikte, Samsung'un en son arayüzü One UI 7, belirli modeller için kullanıma sunulacak.

Yeni One UI 7, kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmek amacıyla tasarlandı ve birçok yeni özellik ve optimizasyon içeriyor. Samsung, bu güncellemeyi alan cihazların listesi ve güncelleme takvimini de duyurdu. İşte One UI 7 Beta güncellemesini alacak modeller:

1. Galaxy S23 Serisi
 - Galaxy S23, S23+, S23 Ultra
2. Galaxy Note 20 Serisi
 - Galaxy Note 20, Note 20 Ultra
3. Galaxy Z Serisi
 - Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3
4. Galaxy A Serisi
 - Galaxy A53, A73

One UI 7 Beta güncellemesi, kullanıcılar için daha akıcı bir arayüz ve yeni özelliklerle dolu bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Özellikle performans iyileştirmeleri, daha fazla kişiselleştirme seçeneği ve gelişmiş güvenlik özellikleri dikkat çekiyor. 

Bu güncelleme, Samsung'un kullanıcılarına sürekli olarak yenilikler sunma ve cihazlarını en iyi şekilde optimize etme çabasının bir parçası olarak görülüyor. One UI 7, yeni özellikleri ve iyileştirmeleriyle Samsung kullanıcıları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin cihazınızın serisi buna giriyor mu?
17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Note 20 Serisi ?!
moonlit_floor
Active Level 7
Galaxy S
Ah, keşke Members'imize bir engelleme özelliği gelse de bir daha ağzımızı açmasak 😒
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne Demek İstedin ??
moonlit_floor
Active Level 7
Galaxy S
Yazım yanlışı yapmışım ve herkes makaleye odaklanacaklarına buna baktığı için 😒
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cevap Ver
Galaxy S
Note 20 serisi 🤣🤣🤣🤣🤣 kopyala yapıştırdan bu kadar mı oluyo
moonlit_floor
Active Level 7
Galaxy S
Dikkat etmemiş olabilirim değil mi? Ben de insanım değil mi? En azından bir insanı rencide etmedim.
0 Likes
Galaxy S
?1734448976341.jpg
moonlit_floor
Active Level 7
Galaxy S
Bir haber sitesinden araştırdım ve bir yeri kopyaladım. Ama çoğu kişi niyeyse bununla ilgilenmiş 🫤
0 Likes